A védelmi minisztérium közleményeit már az oroszok sem veszik komolyan

2023. január 10. 08:33

Szoledar viszont lehet, hogy megvan az oroszoknak.

2023. január 10. 08:33
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Orosz forrás mind a kettő, nem tudom megerősíteni, de ez az infó általában hiteles. Kramatorszk – az orosz védelmi minisztérium nem mondott igazat, nincsenek tömeges áldozatok ukrán oldalon. Igor Konashenkovot és a védelmi minisztérium közleményeit már az oroszok sem veszik komolyan. Az egész egy elég gyenge kísérlet volt Makiivka megbosszulására, szóban...Szoledar: az oroszok szerint a munkácsi 128-as szenvedett ott komoly veszteségeket, és elég magabiztosak hogy a város megvan.

Saját megjegyzés: volt pár meglepetés ukrán részről, de a korábbi szó szerinti csigaoffenzívához képest ez egy gyors húzás volt orosz részről. Akár igaz is lehet. Ha az és az oroszok képesek friss csapatokkal tovább fejleszteni, akkor ebből egy jelentős művelet is lehet.”

Nyitókép: MTI/AP/Andrij Andrijenko

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Namond
2023. január 11. 16:02
Demkó nem öntelt egy kicsit, hogy másokat minősít? Főként, hogy nem emlékszem egyetlen harctéri jövendölése beteljesedésére sem.
marinar60
2023. január 11. 11:41
Egy "bennfentes" info Demkótól, aki bizton tudja hogy az oroszok nem veszik komolyan a védelmi minisztériumot.....Demkóra, viszont érdemes lenne figyelniük, a ruszkiknak, hogy végre megtudják a frankót!
LancelotDuLac
2023. január 10. 23:44
"A védelmi minisztérium közleményeit már az oroszok sem veszik komolyan" nem csak a közleményeit, hanem a védelmi minisztériumot sem XDDDD
zara
2023. január 10. 22:35
'Igor Konashenkovot és a védelmi minisztérium közleményeit már az oroszok sem veszik komolyan' hát bocsi de az orosz közlemények megelpően pontosak...természetesen pontosan nem tudják h egy épület lebombázásánál hányan haltak meg, de az ukrán folyamatos hazudozásához viszonyita végetelenül pontos adataokat adnak... 'Szoledar viszont lehet, hogy ' nem lehet hanem biztos...okoskodó...tesség telegramot használni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!