Ezek az agyhalott, becstelen német rohadékok Teréz anyából is kihoznák a vadállatot

2023. január 17. 19:37

Mit lehet ilyenkor mondani? Semmit. És abban sem vagyok biztos, érdemes-e felháborodni.

2023. január 17. 19:37
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Semmit. És abban sem vagyok biztos, érdemes-e felháborodni. Bár kétségtelen tény, hogy az ilyesmit nem tudjuk szabályozni, ha tudnánk, soha, senki sem háborodna fel semmin.

Ám biztosnak tűnik, hogy ezek az agyhalott, becstelen német rohadékok Teréz anyából is kihoznák a vadállatot.

Pedig felesleges, tényleg. Ez a Hanno Haunstein nevű szardarab is úgy fog eltűnni ebből a világból, mint a fing. Nyom nélkül. És ez így is van rendjén.

(u.i.: Németországban akkor is nácizmus van, amikor elmebeteg, önfeladó, önsorsrontó liberalizmus van. Akkor van ott a liberálnácizmus. Aminek ez a Hauinstein nevű szardarab az egyik kápója.)”

Nyitókép: MENAHEM KAHANA / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ágáló
2023. január 19. 14:16
Kilincsorru zsótika elvtárs! Ugy látom a csüngőhasu gazdád testőrén nincs kipa! Kölcsönadhattad volna neki a tiédet!
puszt
2023. január 18. 16:00
Ne háborogj szarcsimbók! Neked nincs jogod...
Szuper
2023. január 18. 13:12
Ez a Zsolti már megint hazudik! (?) 2019 óta már biztosan sokat javult a helyzet... Átjött a vírus Magyarországra! Szánalmas szarháziak... "Németország antiszemitizmus elleni kormánybiztosa, Felix Klein az antiszemitizmus erősödése miatt már nem javasolja az országában élő zsidóknak, hogy nyilvánosan kipát viseljenek, írja az MTI." https://index.hu/kulfold/2019/05/25/kipa_viseles_antiszemitizmus_felix_klein_nemetorszag/ :-))))))))))))))))))
Igazszó
2023. január 18. 11:42
Az a ciki szlovákrendszámos bajer, hogy hiába nyaljátok a zsidók seggét ész és szégyen nélkül, azok megvetnek és gyűlölnek benneteket (is). Aki zsidó hálára számít, az vagy megfélemlített csicska, vagy eszement hülye. Nálad mindkettő sanszos, amikor ilyeneket olvasok tőled.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!