Esdekelve könyörgök

2023. január 23. 21:51

Valaki magyarázza már el, hogy mi szükség erre az ellenzékre, ha egyszer van igazi KDNP is.

2023. január 23. 21:51
null
Hont András
Hont András
Facebook

»Takács Zoltán (Momentum) a József Attila skanzentől megrészegült, zajongó fiatalok hordáit vizionálta az egyébként hírhedten csendes Gát utcába, és kb. 24 órában ide-oda forgolódó turistabuszok fékezhetetlen invázióját«.

»Torzsa Sándor (MSZP) a skanzent meglátogató diákoknak nyújtott szállás helyett egy idősotthon kialakítását javasolta az épületben«.

»Párbeszéd (Árva Péter) a 'Több mindent, kevesebb semmit!' szlogenünket idézve gúnyolódott a pályázati anyagon«.

Esdekelve könyörgök: valaki magyarázza már el, hogy mi szükség erre az ellenzékre, ha egyszer van igazi KDNP is.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Camael
2023. január 24. 12:07
a magyaroknek semmi szüksége az ilyen ellenzékre, de hát nem is mi tartjuk el őket
Szabó A. Imre
2023. január 24. 05:19
Hont András, a KDNP-re ne hivatkozzon, mert az csak egy fantompárt (kb. mint a Párbeszéd), ha vannak is még alapszervezetei, azok mélykómában vegetálnak, az elmúlt évtizedben már gyakorlatilag valamennyi vidéki pártirodájukat felszámolták. Tragédia, de ez a helyzet. Ami pedig a "József Attila Skanzent" illeti! Elképzelhetetlen, hogy nem egy méltó József Attila emlékhely létrehozásától idegenkednek az önkormányzati képviselők, hanem csak attól, hogy József Attila emlékét kétfarkú kutya-módra ápolják?
Gyugyesz
2023. január 23. 23:19
Az ellenzék egy hosszúra sikerült Monty Python szkeccs. 13 éve nem veszik észre, hogy a papagájuk nem pihen, hanem megdöglött. És nagyon rá se kell játszaniuk. Mint az ide kommentelő híveik. Nekik nem adott lámpást az úr a kezükbe Pesten.
LancelotDuLac
2023. január 23. 22:52
"Esdekelve könyörgök Valaki magyarázza már el, hogy mi szükség rád", ha egyszer van igazi, gerinces,korrekt!!! újságíró is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!