Netanjahunak igaza van

2023. január 27. 22:02

A magyar kormánnyal és Sorossal kapcsolatban.

2023. január 27. 22:02
null
Josh Hammer
Twitter

„Netanjahunak igaza van a magyar kormánnyal és Sorossal kapcsolatban.”

 

Jair Netanjahu: Soros ellen lenni nem antiszemitizmus

Megkezdődött az MCC nemzetközi médiakonferenciájának második napja. Jair Netanjahu az első panelbeszélgetésen - amely a „Pénz és média: sikertörténetek az online világból" címet viselte - megosztotta karrierje történetét: mint mondta, a nyugati világban, legfőképpen Izraelben, a baloldali média volt túlsúlyban, míg a konzervatívok alig voltak reprezentálva a tradicionális médiában.

Nyitókép: Gyurkovits Tamás/MCC

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. január 29. 14:27
Józsi,téged mennyiért vettek? :)
Haram
2023. január 29. 09:00
Tudja valaki mi az oka annak, hogy a zsidókat miért útálják mindig és mindenhol?
kiss.istvan770
2023. január 28. 18:20
Aryeh Spero rabbi az USA-ból: "A Sorosra irányuló kritikákat antiszemitának bélyegezni igazságtalan és pimasz dolog. Mindig büszke volt a zsidó közösségtől való elkülönülésére. Zsidó mártírt csinálni belőle nevetséges, mivel egy életen át elhatárolódott mindentől, ami egyértelműen zsidó.) és valójában NEM CSAK A MAGYAROK, HANEM A FÖLD MINDEN NÉPÉNEK LEGNAGYOBB ELLENSÉGE."
Búvár Kund
2023. január 28. 13:35
Há' mer jó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!