Megtaláltam toleránsék legkifejezőbb profilképét

2023. január 24. 07:47

Még jelmondatnak a „tégy a gyűlölet ellen, vagy különben fulladj meg, te rohadék” hiányzik.

2023. január 24. 07:47
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Ettől nem foszthatom meg a szélesebb nyilvánosságot. Egy bizonyos Müller Ritánál, aki mellesleg az Öt c. televíziós műsor betiltását követeli, megtaláltam toleránsék legkifejezőbb profilképét. Még jelmondatnak a »tégy a gyűlölet ellen, vagy különben fulladj meg, te rohadék« hiányzik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. január 24. 21:37
A liberalizmus a baloldal balfelé parttalansága révén szélsőségességének idétlen ideje dübög. A szakik szaporán teszik egymás mellé légtégláikat. Nem tudják, merik feneketlen fenekekig, teszik ön tetszelegve. Az Új Világrendítők zártkőmívesei megéretlenül megértettetik eszméiket, melyek megérlelhetetlenek, az érett értetlenkedőkkel: nincs más. Héliumos eredet-tudatuk nem ismer el se istent, se más embert. Elembertelenedett emberek; normál-üzemmód kapcsoló és hozzáírt program kell a PC- zakkantak észbontó zakatolása ellen.
Coupdetat
2023. január 24. 17:18
Tudok jobbat, Kecskebaszó ! Nem kell másra gondolnom, mint az infláció, államadósság, üzemanyag árak, covid-kezelés ... Ezekről az jut az eszembe, h: A MAGYAR REFORMOK MŰKÖDNEK !!!
dakotasámán
2023. január 24. 15:18
"Megtaláltam toleránsék legkifejezőbb profilképét" hont ügynök megtalálta Magyarország legnagyobb problémáját az ellenzékben. roppant érdekes, hogy a zorbáni kritikát a legritkább esetben sikerül megtalálnia. a hiperinfláció pl szót sem érdemel, mert ahhoz ugyebár a 13 éve uralkodó mutyikirálynak semmi, de semmi köze. levonható a tanulság, bandika, a fedett ügynök előtt nincs relytély. bizony ám. egyúttal rámutat arra, hogyan is működik ma a mutyikirályság. fedett ügynökökkel és propagandista sisere haddal.
llnnhegyi
2023. január 24. 14:33
Hont András kellemesen jó figura. Egyedüli a libbcsikommcsi oldalon,aki belátta, hogy változni kell az áprilisi katasztrofális méretű libbcsikommcsi vereség után. Nem állt át,de humoros, józaneszű kritikusa lett a libbcsikommcsi ideológianak, szófosógépeknek. Óriási változás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!