Újabb fehér, keresztény értékeket képviselő tagja lett a Fidesznek!

2023. január 02. 20:37

Kíváncsian várom, így most kell-e böribe mennie, vagy felajánlanak neki is valami diplomáciai rangot?

2023. január 02. 20:37
null
Bruti
Facebook

„Gáspár Győző megkapta a tagsági könyvét és ezzel újabb fehér, keresztény értékeket képviselő tagja lett a Fidesznek! Innen is gratulálunk, igen szép mentés volt, hisz a 2013-ban már elítélt adócsaló ellen, 2020-ban újabb eljárás indult, jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt.

Kíváncsian várom, így most kell-e böribe mennie, vagy felajánlanak neki is valami diplomáciai rangot? Én pl. el tudnám képzelni Szingapúrban Volner János mellé, mint kulturális attasé.”

Fotó: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. január 03. 18:43
irigykedik a baloldali moslek
artojan
2023. január 03. 17:59
Mindig kíváncsi voltam ,milyen lehet lófejűként élni ?Nyihaha Bruti erre biztos tudja a választ.
Robertoo
2023. január 03. 16:04
Bruti. ......... Az meg kicsoda? Csak nem az a 'tehetséges', vagy leginkább közönséges 'előadó művész', abból a vicces műsorból? (Nem humoros, vicces.) ....... Így már értem.
GyurkaPista
2023. január 03. 15:37
Ez a Bruti két dologban brutál, fejhús méretében, és humortalanságban... Vajon miért gondolja, hogy neki bármilyen közéleti kérdésben meg kell szólalnia??? Annyi keresnivalója van közéleti dolgokban, mint Győzikének egy buddhista szerzetesrend némasági fogadalomtételén...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!