A diktátor hete

2023. január 29. 15:59

A tény az, hogy Orbán Viktorral sehol nem bánnak úgy, mint egy kivert kutyával, a háborúba pedig a NATO és az EU nem lépett be.

2023. január 29. 15:59
null
Bolgár György
Bolgár György
Népszava

„Azt állította Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója (a Mathias Corvinus Collegium médiakonferenciáján), hogy „aki uralja egy ország médiáját, az uralja annak az országnak a gondolkodását és azon keresztül az országot”.

Ezzel szemben a tény az, hogy aki uralja az országot, az diktátor. Vajon a beismerő vallomás enyhítő vagy súlyosbító körülménynek számít?

Azt állította Orbán Viktor (a Kossuth rádióban), hogy Brüsszelben ütnek, vernek, rúgnak, harapnak bennünket, és minden eszközt felhasználnak, hogy belekényszerítsenek minket a háborúba.

Ezzel szemben a tény az, hogy Orbán Viktorral sehol nem bánnak úgy, mint egy kivert kutyával, a háborúba pedig a NATO és az EU nem lépett be, bár fegyverekkel és pénzzel támogatja Ukrajnát. A nemzetközi jog szerint ugyanis ez nem jelenti a háborúban való részvételt, ráadásul a szomszédunkban nem is folyik háború, csupán különleges katonai művelet. Amiből Orbán ki akar maradni, és ennek érdekében háborút vív a saját szövetségeseinkkel. Ügyes. De okos is?”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 30. 17:28
Hazudsz vén pornós komcsi geci! A német külügyminiszter világosan megmondta, hogy hadban állnak Oroszországgal. Feltételezem, nem egyedül Németországra gondolt. Nato repülők járőröznek és osztják meg online az adataikat a hohol vezérkart kézivezérlő nato tisztekkel. Az eu szankciózgat és pénzügyileg is tolja a hohol zsidót, miközben a nato tagjai egymással versengve tolják a hadianyagot, kiképzést, zsoldosokat, üzemanyagot, bármit a hohol zsidóknak. Ezt a ruszkik nem értik félre. Nem is tartják viccesnek, hiába hazudoztok te is, meg a vétótlan köpcös geci is.
akiaki
2023. január 30. 15:11
a gyúrcsányi felkúrója!
amca
2023. január 30. 14:31
A zsidók között is különlegesen ostoba. Tán Daniel Peti ,meg bartosbarom szintű. Barom ,töketlen. Bedugod a pofád a lakásomba, min. tökön rúglak.. A tökeid felcsúsznak az agyadba.. Na ,ki,kezdte a háborút??
Vakfolt
2023. január 30. 13:34
Erre is minek kattintottam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!