Nép nélküli Péterek

2023. január 25. 21:55

A nép leválthatatlan, ez Péterék tragédiája.

2023. január 25. 21:55
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„Válaszolt viszont Márki-Zay Péter, aki szerint Jakab nem a nép, hanem az előválasztást szintén ellenző Gyurcsány Ferenc pártján van. Ez speciel igaz: Jakab hű ölebként bevitte egykori pártját a Szemkilövető hóna alá, és onnan vakkantgatott még egy ideig, míg ki nem akolbólították a Jobbikból a »főtitkárnőjével« egyetemben. Márki-Zay ezután tovább szőtte balladáját, miszerint az előválasztás végére az ellenzék népszerűbb lett, mint a Fidesz, »de ez kizárólag az előválasztás mozgósító ereje és az akkor még nem összegyurcsányozott, pártfüggetlen, a 2010 előtti és utáni korrupcióval is szembeállított jelöltségem miatt történt meg«. Hát persze. 

Azt persze balladai homályban hagyja Márki-Zay, hogy a korrupció elleni harcot mennyire gondolták komolyan – annyira, hogy amerikai dollárokból állták a kampánycechet. A »tiszták koalíciója«, mi?

Márki-Zay még panaszkodott egy sort, hogy Gyurcsány és Jakab nem állt be mögé, sőt ellene kampányoltak, végül föltette a kérdések kérdését: »Kinek az érdeke azt hazudni, hogy a Fidesz rendszere szabad és demokratikus, ahol semmi akadálya a kormányváltásnak, csak a megfelelő jelölt hiányzott eddig?« A kör ezzel bezárult. Péter visszatért oda, ahol a valósággal és az üldözési mániával kilátástalan harcot vívó balliberális politikusok gondolatmenete rendszerint megfeneklik. Hogy a Fidesz leválthatatlan.

Pedig csak a nép leválthatatlan, ez Péterék tragédiája.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. január 26. 14:31
SOHA TOBBE BALOLDALT !
roughneck
2023. január 26. 09:08
Ellenzek. Onjelolt szar profetak szar ugy melle alltak. Ennyi!
luzitanxaver
2023. január 26. 06:05
Leválthatatlan a fenét. Csak meg kell nézni Németországot, Svédországot, Franciaországot, stb.
Zsibek Zsoli
2023. január 25. 23:33
A magyar nép leválthatatlan, a nyugati jólét elérhetetlen (számukra). Nekem ez így megfelel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!