A Fidesz tovább építi a szavazói számára az alternatív valóságot

2023. január 16. 18:13

Akire nincs szükség, azokat hamar vízbe vetik a hajójukról, és még az emlékét is igyekeznek kitörölni.

2023. január 16. 18:13
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Ha nem látom, nincs?

A Fidesz tovább építi a szavazói számára az alternatív valóságot és azt gondolja, ha valamit kitöröl akkor az sosem létezett. Most éppen annak jelét próbálja meg eltüntetni a Fidesz, hogy Besenyi Orsolya az ő támogatásukkal indult polgármesternek és bukott hatalmasat.

Ez a Fidesz politikája és mentalitása. Akire nincs szükség azokat hamar vízbe vetik a hajójukról és még az emlékét is igyekeznek kitörölni. Intő példa lehet ez azoknak a politikusoknak, újságíróknak és a Fidesz holdudvarához tartozó embereknek, hogy vajon miként fog elbánni azokkal, akikre a továbbiakban nincs szüksége a hatalomnak.”

***

Nyitókép: Kovács András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sclerotic
2023. január 18. 07:27
Fletó és MZP együtt garantálják a következő 2/3-ot is!
Lajoss
2023. január 17. 17:49
Minden tiszteletem a jászberényieké..:)
Palatin
2023. január 17. 12:56
Márki-Zay hagymázas kergebirka is megér egy strófát... , de nem eröltetem meg magamat. Ime egy antik pentameter a cigányvajdára emlékeztetö csahos zombiról, aki ugyan egy cigányvajda intelligenciáját meg sem közelíti.... Rosszakaróink bösz csahosa Márki, Ezt láthatja ma már e hazában bárki. Mérges gombát ehetett e csibész, Esze tán ettől oly gizda, csenevész. Brüsszeli sufniban süti pecsenyéjét, Harsogja híven gazdija dajkameséjét. Faltörőkosként törtet szembe velünk, Várj csak te tapló, majd elkergetünk. Stílusa önhitt, trágár, dőre, goromba, Lelke rút, üszkös, az elméje tompa, Követi vezére csámpás lábnyomait, Dühében rombolja jólétünk oszlopait.
Brandon the great Negro
2023. január 17. 12:48
Böszme legalább iszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!