Navracsics Tibor öt perc alatt futamodott meg Brüsszelben

2023. január 26. 14:35

Az Árnyékkormány szerint ezzel Orbán Viktor csak magát teszi nevetségessé.

2023. január 26. 14:35
null
Barkóczi Balázs
MTI-OS

„Tegnap Navracsics Tibor példás megfutamodást mutatott be Brüsszelben. Miután Orbán több minisztere is az egekig magasztalta az alapítványi modellt, esküdözve, hogy ennél jobbat ki sem találhattak volna, Navracsics öt perc alatt elengedett mindent két uniós biztossal szemben egy tárgyaláson.

Az Árnyékkormány szerint ezzel Orbán Viktor csak magát teszi nevetségessé. Itthon az Európai Unió ellen hergeli a magyarokat, eljátssza a nagy szabadságharcost, miközben Brüsszelben a képviselői semmiben sem mernek ellent mondani az uniós vezetőknek. Erasmus-ügyben öt perc sem kellett, hogy Navracsics Tibor fejét behúzva ígérjen meg mindent, amit csak elvártak tőle az uniós biztosok.

Az Árnyékkormány szerint létre sem lett volna szabad hozni ezeket az alapítványokat, mert semmilyen hatalom nem sajátíthatja ki magának a felsőoktatási intézményeket.

Ezért mára az Árnyékkormány Magyarország utolsó reménye, hogy szabad legyen a felsőoktatás és a magyar hallgatók is részt vehessenek az Erasmus programban.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

***

 

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2023. január 27. 12:13
?????..."árnyékkormány"????...röhely...pfuj
istvanpeter
2023. január 27. 10:18
Mekkora barom ez is!
formaegy
2023. január 27. 09:12
"Erasmus-ügyben öt perc sem kellett, hogy Navracsics Tibor fejét behúzva ígérjen meg mindent, amit csak elvártak tőle az uniós biztosok." Ebben igaza van! Szégyen!!!!!!!!!!!!! Legalább azt a feltételt kellett volna szabni, hogy rendben, amint N.o.-ban, Ausztriában, stb. stb. is követelik a politikusok kivonulását, - amig meg nem teszik, ők sem kapnak egy fillért sem - M.o. is azonnal ezt teszi! Merjünk kicsik lenni?! Navracsics szépen gyakorolja! Ráadásul a mocskos hazaárulók előtt hajolt meg! Ugyanis 1000%, hogy ez is, mint minden az ő mocskuk. Most gőzerővel dolgoznak a következő aljasságukon! Köszönjük Navracsics! Megint adtál a szarnak egy pofont, a hazaáruló banda előtt lehasalva! Gyalázat!
5m007h 0p3ra70r
2023. január 27. 07:29
Iszonyatos lehet az a tehetetlenség amit éreznek. A valóság: Brüsszel jóvahagyta a modellt erről köttetett egy kétoldalú megállapodás a héten. Miközben az árnyékakármi saját hideg fosában groteszk fetrengése senkit sem érdekel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!