„Megpróbálnak George Floyd-olni!”

2023. január 14. 09:47

Amerikai látlelet: a drogos fekete lesz a mártír, az intézkedő rendőrök pedig a bűnözők.

2023. január 14. 09:47
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Mielőtt belefognánk, ismerjük meg a történetet, a 444 (még pontosabban: a BBC) tálalásában: »A Black Lives Matter társalapítójának, Patrisse Cullorsnak unokatestvére néhány órával azután halt meg, hogy a Los Angeles-i rendőrség elektromos sokkolóval a földre terítette.A rendőrséget egy közlekedési baleset miatt riasztották délután háromkor, ahol a 31 éves tanárként dolgozó Keenan Anderson okozta a balesetet, de megpróbálta elhagyni a helyszínt és beszállni valakinek az autójába. A rendőrök testkameráján az látszik, hogy Anderson láthatóan szorong és azt mondja az első rendőrnek, hogy valaki meg akarja ölni, bár ennek jele nem látszik a felvételen. Anderson először a rendőri felszólításnak megfelelően leül, de amikor több rendőrautó érkezik, átrohan az úttesten a felszólítások ellenére. Amikor a rendőrök utolérik, először engedelmesen viselkedik, de aztán elkezd ellenkezni és rettegni, miközben azt kiáltja, hogy „segítség, megpróbálnak George Floyd-olni!”, ami egy utalás George Floyd halálára, aki 2020-ban meghalt, miután egy rendőr a nyakára térdelt.«

Az egyik rendőrnek végül elektromos sokkolót kellett használnia, amire figyelmeztette is Andersont. A rendőrök lenyomva tartották, miközben körülbelül öt másodpercig újra hozzáértek a sokkolóval. A mentő öt perccel ez után érkezett, Andersont kórházba szállították, ahol négy és fél órával később meghalt, mert leállt a szíve. A toxikológiai jelentés kimutatta, hogy a férfi szervezetében cannabis és kokain is volt. A Los Angeles-i rendőrségen most hatalmas a nyomás, mert egy hét alatt Anderson volt a harmadik fekete férfi, aki rendőri intézkedés közben meghalt. A rendőrség vizsgálatot rendelt el.

Sajnos itt nem tudják megnézni a rendőrök testkamerája által felvett jelenetsort, pedig az ám az igazi csemege, ha tehetik, keressék meg, a 444 cikkében ott van. S abból minden kiderül.”

Nyitókép: KEREM YUCEL / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2023. január 14. 20:12
Ellenállt a rendőri intézkedésnek. Ennyi!
Hoth
2023. január 14. 17:55
Valakinek azt mondja a rendőr...maradjon helyben,megbilincselem..ha ennek ellenáll és közben megdöglik az legyen már az ő baja..én sem alakítok mozgalmat ha egy fehér bűnöző belét tapossák ki...hanem megköszönöm a rendőrnek...ehhez semmi köze a bőrszinnek...az összes feka.na meg fehér is egy mocskos gerinctelen szarrakás amelyik mellé állt ennek trágya blm mozgalomnak...mindegyiket az anyjábol kellett volna szuronnyal kiszedni...
Gyugyesz
2023. január 14. 17:45
A négerek undorítóak.
SigSauer
2023. január 14. 14:13
Na, azért itthon sem mer intézkedni a rendőr a késés, baltás, kábszeres, nagypofájú, mocskos, retkes cigánnyal szemben. Már akkor bele kellene verni a fejében és mehetne a sokkoló, amikor a hangját felemeli a darab sz@r. Ha meg még emberkedik is, akkor meg beletárazni. Kellene. Ami nagy probléma még, a sok fehér cigány fiatalunk. Akik ezekkel puncsolnak, akik szerint menő a zenéjük, a fekafos, na meg a hazai cigánycopyja ennek, stb. Valami egész hányinger lett ezekből, elvegyítve és a ReTekkLub meg tolja a nyomorultak arcába, akik isszák ezt a húgylét, mintha kötelező lenne. Itt tartunk :) Sajnos, nekünk is lettek díszcigányaink, mintha ez is kötelező lenne. Lásd. győzike jelenség. Opportunista médiacigány, sosem volt sem fideszes, sem semmi. Éppen hogy megúszta az adócsalást is. Másik a kábszer. Csak halkan megjegyzem, hogy a kábszer fogyasztást durván szankcionálni kellene itthon is. Ha nem is letöltendő börtönnel, de lehetne mondjuk súlytani: -kényszergyógykezeléssel -közügyektől eltiltással -TB jogosultság szüneteltetésével - térítésköteles lenne nekik egy ideig legalább minden, az anyaggal összefüggő kezelés (egyben kötelező) -Jogosítványt, útlevelet bevonnám, amíg gyógyultnak nem nyilvánítják -Erkölcsi bizonyítványban szerepeltetném, amíg gyógyultnak nem nyilvánítják + 5 év -Kötelező közmunka -Felsőoktatásban nem vehetne részt, illetve ott félévente kötelezővé tenném a teszteket, sőt már középiskolákban is kellene, sajnos. Lehetne mit tenni, ha akarnánk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!