Azonnal csökkentsék az üzemanyagok áfáját!

2023. január 07. 22:02

A Jobbik elítéli, hogy a kormány a válság alatt is nyerészkedni akar a magyar polgárokon.

2023. január 07. 22:02
null
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„Orbán szerint a magas üzemanyagár a szankciók miatt van.

Valójában az egyre jobban elszálló árakért az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikája a felelős.

Hiába mutogat megint Brüsszelre a kormány, az ársapkák bevezetésekor még szó sem volt háborúról, a kivezetését pedig azzal az embargóval indokolták, amely nem vonatkozik Magyarországra.

A Jobbik elítéli, hogy a kormány a válság alatt is nyerészkedni akar a magyar polgárokon, ezért javasoltuk, hogy azonnal csökkentsék az üzemanyagok áfáját!”

Nyitókép: PJSC Lukoil moszkvai központú nemzetközi energiavállalat benzinkútjának kútoszlopai a főváros a XI. kerületében, a Bartók Béla úton. Háttérben az üzemanyagtöltő állomáson működő hollandiai székhelyű SPAR nemzetközi élelmiszer-üzletlánc egyik kisebb méretű egysége a Lukoil-DESPAR bolt.MTVA/Bizományosi: Róka László

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. január 10. 14:49
Dehogyis! Fizessenek a birkák..:)
Volo
2023. január 09. 19:59
Anno tett egy ilyen próbát Gyurcsány. Aztán az úgynevezett Gyurcsány kommandók járták a boltokat ( egy-két hétig! ) , hogy ellenőrizzék az 5% áfa csökkentés jelentkezik-é a fogyasztói árakban. ( Nem, nem jelentkezett! ) Viszont az amúgy is padlót fogott gazdaság, majd kilehelte a lelkét, így vissza kellett emelni az áfát, ami a napi összeomlástól megmentette a szoci kormányt és ennyi.
Carcess
2023. január 09. 08:44
te buzi buta volt náci fasz nem az áfát kell csökkenteni te buzi hanem abbahagyni a propagandátokat és marad volna az ársapka miattatok a hergelésetek miatt nem lehetett tartani menj kopogj be hernádi mocsokhoz a mol székházban miért szopatja a magyarokat az áfacsökkentés nem megoldás csak baklövés lenne de te ehez nagyon hülye vagy listázós ballikos buzeráns
nyugalom
2023. január 08. 21:39
Toppantsonis ez a barom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!