A 444 esete Orbán Viktorral és Fabio Capellóval

2023. január 10. 06:13

Ez hát az igazi ízig-vérig függetlenobjektiv, tényeken alapuló újságírás.

2023. január 10. 06:13
null
Apáti Bence
Facebook

„Ez az igazi ízig-vérig függetlenobjektiv, tényeken alapuló, valódi, minden oldaltól egyenlő távolságot tartó újságírás. Ezt nem bírjuk mi elsajátítani. A »kiöregedett fociedző« amúgy nem más, mint egy élő legenda; Fabio Capello. Karrierje tényleg szóra sem érdemes, mindössze négyszer nyerte meg a Milan edzőjeként az olasz bajnokságot, ráadásul a Bajnokok Ligáját is volt pofája behúzni a csapattal.

Később a Real Madriddal is megnyerte a spanyol bajnokságot, majd a Roma, és a Juventus csapatát is bajnoki címig vitte az olasz bajnokságban. De a tornából felmentett Soros-ügynök szerint Fabio Capello csak egy kiöregedett fociedző. Szép munka, jár a taps és a dollár, Tomika.”

444: „Orbán Viktor munkaidőben fogadott egy kiöregedett olasz fociedzőt"

Orbán Viktor hétfő délután találkozott Fabio Capello, olasz edzőlegendával. „Mester a házban! Évindító Fabio Capelloval" - írta közösségi oldalán a kormányfő. Az AC Milannal Bajnokok Ligáját is nyerő tréner az Év sportolója gálán a díjátadók között szerepelt. „Orbán Viktor munkaidőben fogadott egy kiöregedett olasz fociedzőt" - így számolt be a 444.hu a magyar miniszterelnök és Fabio Capello találkozójáról.

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. január 10. 23:35
Te rokhadt Büdös Barom Telexes Disznó.. A kor nem érdem ,hanem állapot. Mivel a sikereket nem lehet összehasonlítani a telexes féreggel, mivel a telexes vírus teljesítménye 0,000 Nézzük a pénzeket. A telexes Nagy Darab Szar ,egész életében a parizerre valót tudja megkeresni, ezért a mutatványért. Nézzük Capellót. Egész szép játékos , és edzői pályafutása alatt Zirka 50 000 000 000 huffot keresett. Na látod Bun Coh telexes Rohadék ,ez neked nem fog menni. Marad a parizervég, meg a Rothe Gold.
Tatulus
2023. január 10. 18:20
Ami igaz, igaz! Ennél a FOS-nál aljasabb és szemetebb újságírást nem nagyon találni. Fő képviselőik egyike a 444 tényleg a mocsokban kaparászó verébre emlékeztet. Persze nem kell csodálkozni - a libsi mentalitás, cinizmus undorító, aljas és megvetendő - de mind ilyenek!
Zokni
2023. január 10. 14:14
Kis Szerző! Megnéztem a hírt. Melyet az MTI adott közre a kormányfő sajtófőnöke közlése alapján. Hogy tudja: az a 444 egy gúnyos közlése, miszerint válság fenyeget, csúcsinfláció van, az Eu további biztosítékokat kér a ,,járó” támogatás fejében, szomszédunk belépett az Euro-övezetbe, háború dúl a szomszédban, melynek megítélésében a közvélemény úgy tudja, hogy nem azonos a brüsszelivel, miközben de, Orbánt a baráti országok nem kívánt személyként kezelik, de az ő legjobb barátai Erdogan, Trump és Putyin stb., stb. Kamarilla politikát csinál, sem az ország, sem a Parlament nincs beavatva a szándékaitól, céljairól és indokairól. És akkor fogad egy foci edzőt. Legközelebb majd ez lesz a hír:”Orbán Viktor ma fogadta hivatali szobájában a takarító személyzet főnökét. A szívélyes baráti megbeszélésen szóba jöttek egyebek mellett a porszívózással, pókhálózással és a szemetes-ürítéssel kapcsolatos kérdések. Utána sajtótájékoztatót tartottak, ahol természetesen a nemzetidegen média képviselői tüntetően nem jelentek meg - jelenti a Magyar Távirati Iroda.” Érti, kis klienske?
Lajoss
2023. január 10. 14:14
A legjobb a könyvtár díszlet..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!