444: „Orbán Viktor munkaidőben fogadott egy kiöregedett olasz fociedzőt”

2023. január 09. 22:29

A liberális lap újból függetlenül és objektívan tudósít.

2023. január 09. 22:29
null

Orbán Viktor hétfő délután találkozott Fabio Capello, olasz edzőlegendával. „Mester a házban! Évindító Fabio Capelloval” írta közösségi oldalán a kormányfő. Az AC Milannal Bajnokok Ligáját is nyerő tréner az Év sportolója gálán a díjátadók között szerepelt.

„Orbán Viktor munkaidőben fogadott egy kiöregedett olasz fociedzőt” – így számolt be a 444.hu a magyar miniszterelnök és Fabio Capello találkozójáról.

Forrás: 444.hu
Forrás: 444.hu

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zoltan70
2023. január 11. 14:21
És mi ezzel a gond gyerekek? A 444 szerkesztőségében munkaidőben senki sem dolgozik, hanem permanens Magyarország ellenes propagandatevékenységet végez minden selejtes propagandista! Ráadásul 30-40 (egyesek jóval kevesebb) év elteltével ezek a propagandisták is kiöregednek, kivétel a már most kiöregedettnek számító propagandistáikat. Akkor?
Putz Károly
2023. január 10. 20:35
Számomra bérkommentelők beírása nem munka, bár ők ezért pénzt kapnak. Munka az, amikor 16 évesen 1965-ben az ember középiskolás fia elmegy a helyi tsz-be kézikaszált rozs szérűbe hordására hat hétre. A traktoros pótkocsis fordulók elvárt száma 8 kör volt. Ha valaki 10 órás munka után még használható volt, akkor a napi cséplés után a zsákolt rozsot behordhatta a magtárba dupla órabérért. Munka az, amikor az ifjú egyetemista 1970-benel megy szenes vagont kirakni egymaga egy-egy szombati napon, és keres nagyvagonnál 500 forintot. Munka az, amikor a mérnök egy létesítmény építési munkáinak átadásánál irányítja a 24 órás hatósági nyomáspróba eredményes elvégzését. Munka az, amikor egy olajipari üzem hathetes nagyleállás alatti felújításának munkáit elvégzi a csapatával, és az órában meghatározott határidő előtt két órával átadja a létesítményt a megrendelőnek. Fenti példáknak személyes részese voltam. A bérkommentelőket silány élősködőknek tartom, nekik a munka büdös! Lehet, hogy néhány olvasónak értelmező szótárt is kell használni, hogy értse ezt a megjegyzést.
zakar zoltán béla
2023. január 10. 18:27
Nem , én a lábára...
Lajoss
2023. január 10. 14:16
A felcsúti Pancsó Arénában inkább..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!