A globális pénzhatalmi elit eltökélt szándéka megváltoztatni az emberiséget

2023. január 03. 13:40

A világ önjelölt disznófejű nagyurait a legkevésbé sem a környezetvédelem érdekli.

2023. január 03. 13:40
null
Vida Ákos
Magyar Nemzet

„A globális pénzhatalmi elit eltökélt szándéka megváltoztatni az emberiséget. Erről már régóta leplezetlenül beszélnek, nyilatkoznak, és ehhez agytrösztjeikkel számos programot dolgoztattak ki. Sátáni céljukat elsősorban a hangzatos klímavédelem leple alatt akarják elérni. Ez egy jól előkészített ördögi terv, amely ellen nehéz érveket felhozni, hiszen minden józanul gondolkodó ember egyetért azzal, hogy védjük meg a környezetet a szennyeződésektől, csökkentsük a klímát befolyásoló káros tevékenységeket, ne szennyezzük természetes vizeinket műanyaghulladékkal, amelyek mikroplasztik formájában a halakból a tányérunkba kerülnek és előre nem látható veszélyt jelenthetnek az egészségünkre.

De ehhez meg kell jegyezni, hogy az óceánokba kerülő műanyaghulladék kilencven százaléka két afrikai és nyolc ázsiai folyóból származik. De az EU Európában tiltotta be a műanyag zacskók, evőeszközök stb. használatát. Ez is csak egy olyan látszatintézkedés volt, mint a hagyományos izzók betiltása és a higanytartalmú, veszélyes hulladéknak számító, úgynevezett takarékos villanylámpák bevezetése. Vagy az 1600 wattnál nagyobb teljesítményű porszívók betiltása. Ezek is a lakosság ellenőrzésének a formái. Az indok persze itt is az energiatakarékosság volt. Azután elkezdték az elektromos autók gyártását és szubvencionált értékesítését szorgalmazni. De az ezekhez szükséges áram java részét még mindig hagyományos, fosszilis energiahordozókból állítják elő. A németek mégis le akarják állítani a klímasemleges atomenergiát termelő erőműveiket.

A fenti példák jól illusztrálják a globalisták terveit megvalósító EU szemfényvesztő, hazug és ellentmondásos érvek dominálta klímavédelmi politikáját.

Ám a világ önjelölt disznófejű nagyurait a legkevésbé sem a környezetvédelem érdekli, hanem egy olyan önkényuralmi, totalitárius társadalom létrehozása, amelyet technokraták irányítanak. Egy olyan világot akarnak, amelyet egy kormány irányít, és amelyben a digitalizáció segítségével mindenkit ellenőrzés alatt tarthatnak, ahol megszűnik az individuális mobilitás, ahol az egyénnek nincs beleszólása abba, hogy mit egyen, hol lakjon, mit dolgozzon, hova és mivel mehessen engedély nélkül.

Ahol megszűnik a készpénz, és csak egy központi bank által kibocsátott digitális pénzzel lehet fizetni, amellyel minden tranzakciót nyomon lehet követni, és amit azonnal le is lehet tiltani, ha az egyén nem tartja be a rákényszerített szabályokat. Mindezt szociális kreditpontokkal fogják vezérelni, amit már Kína számos városában kísérleti módon évek óta bevezettek és alkalmaznak. A jövő lakossága úgynevezett Smart City városokban fog lakni, amelyek megvalósítási tervei már készen vannak (Smart City Charta), és azok gyakorlati bevezetése például Karlsruhéban meg is kezdődött, de München is előrehaladott tervekkel rendelkezik.”

Nyitókép: Olivier Hoslet / EPA / Pool / Anadolu Agency / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvánkeve
2023. február 06. 12:26
Rózsa Sándor késöi utódjai nem lettek szocialista embertipusok! Fel a fejjel, maradjunk optimisták!
Mandolini
2023. január 13. 21:59
Dögvész
Fuloppeterga
2023. január 05. 05:05
Orwell veretes művét annó badarságnak gondoltuk...ma minden szavunkat hallják valahol, odakint sem vagy láthatatlan mert figyelnek a kamerák...
Fuloppeterga
2023. január 05. 05:04
Orwell veretes művét annó badarságnak gondoltuk...ma minden szavunkat hallják valahol, odakint sem vagy láthatatlan mert figyelnek a kamerák...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!