Úton a világkormányzás felé

2022. december 12. 06:46

Klaus Schwab nagyon ügyesen, németes szorgalommal és precizitással törekszik nagy célja, a világkormányzás felé.

2022. december 12. 06:46
null
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Mivel Klaus Schwab maga is kényelmetlen, zavaró körülménynek tekinti a demokráciát, ezért kifejezett szimpátiával tekinthet Kínára, amely már a pandémia során is bizonyította és bizonyítja a mai napig is, hogy nem tűr el semmilyen ellentmondást a nép részéről, a totális lezárásokat, az emberek maximális ellenőrzését tűzte ki magának célul, és ebben – úgymond – szép eredményeket ért el eddig is. Nem csoda tehát, hogy Schwab számára Kína példaértékű munkát végez a globális és totális hatalom irányában, s ebben, amennyiben lehetséges, együtt is működnek, nyilván helyet adva egymásnak.

Sajnos van egy rossz hírem: Klaus Schwab nagyon ügyesen, németes szorgalommal és precizitással törekszik nagy célja, a világkormányzás felé, egy olyan neokommunizmus irányába, amelyik saját propagandájuk szerint is egy olyan világ lesz, amelyben „semmink sem lesz, de nagyon boldogok leszünk”. Módszerei pedig nagyon hatékonyak: amikor Schwab a Harvard Business Schoolon tanult, Kissinger már gondolkodott egy vezetői tanfolyam, fórum létrehozásán, amelynek a megvalósítását, úgy látszik, Schwabra bízta.

Az ambiciózus elnök végre is hajtotta Kissinger álmát: 1992-ben megíndította a Global Lea­ders for Tomorrow (Globális vezetők a jövőért) című programját, amelyben mintegy kétszáz fiatal politikust, közgazdászt, közéleti és médiaszemélyiséget – negyven év alattiakat – kért fel a világ minden tájáról arra, hogy vegyenek részt a programjában, amelynek célja, hogy a WEF által elképzelt értékrend szellemé­ben felkészüljenek a világ különféle pontjain a vezetésre, a globális elitben való részvételre – egy szép új világ megteremtése érdekében. (Angela Merkel felvétele érdekében a korhatárt akkor 43 évre emelték fel.)

A világ leendő vezetőit képző tanfolyamot 2004-ben átalakította, új neve: Young Global Leaders, s ez immáron egy ötéves tanfolyam, amelynek során a gondosan kiválasztott fiatalembereket a WEF céljaival és elveivel ismertetik meg. Természetesen gondoskodnak arról is, hogy ha a nagy eszméknek megfelelnek a fiatalok, és láthatóan képviselik azokat, akkor gigászi befolyásukkal élve eljuttatják őket a legmagasabb pozíciókba.”

Fotó: MTI/AP/Keystone/Laurent Gillieron

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fado
2022. december 12. 12:07
Klaus Schwab vagy a zsidóspekuláns Soros csak egy strómanok. Az igazi nagy játékosok nem láthatók
patópál
2022. december 12. 11:41
"semmink sem lesz, de nagyon boldogok leszünk" Érdekes módon az ilyen világmegváltó tetvek sosem a békásmegyeri panelban élnek aszkétaéletet, még a főproletár Kun Béla is tartott cselédet. Ki érti ezt?
pipa89
2022. december 12. 10:25
Egyetlen mozdulattal kirántható a szőnyeg alóluk. Egy jegybankot kell államosítani és sakk-matt.
istvanpeter
2022. december 12. 10:04
No igen, a háttérhatalom legfőbb célja az egész emberiség gyarmatosítása és egy világrabszolga birodalom létrehozása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!