Már a Párbeszéddel is bővült a Karácsony Gergely által hátba szúrt szereplők sora

2022. december 02. 09:32

Üdv a klubban, mi az LMP-ben már többszörösen túl vagyunk rajta.

2022. december 02. 09:32
null
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Karácsony Gergely a Partizánnak adott interjújában egy nehezen követhető gondolatmenetben kifejtette, hogy bár biztos abban, hogy ő lesz az ellenzéki pártok főpolgármester-jelöltje, ezért inkább már nem is a pártok jelöltje akar lenni, hanem a pártok által támogatott jelölt, ennek megfelelően egyik lista mellett sem fog kampányolni az EP-választáson. Most túl azon, hogy így már a Párbeszéddel is bővült a Karácsony Gergely által hátba szúrt szereplők sora (üdv a klubban, mi az LMP-ben már többszörösen túl vagyunk rajta), de azért két dolgot szeretnék leszögezni: egyrészt Karácsony Gergelynek a 2022-es vereségben minden egyes pártnál nagyobb a felelőssége, és ezen az sem változtat, ha mostantól két évig azt fogjuk hallgatni, hogy ő már 2011-ben azért erőltette a pártok összefogását, mert tudta, hogy csak az hozhatja el a pártfüggetlen politikusok korszakát, ami az Orbán Viktor legyőzésére szolgáló valódi csodafegyver.

Másrészt mi egy zöld párt vagyunk, ennek okán finoman se ajánljuk, hogy biztosra vegye a támogatásunkat az, aki egyrészt bő egy évvel ezelőtt a világ összes kamerájába belemondta, hogy a zöldpolitikának nincs meg a megfelelő támogatottsága Magyarországon, majd a mostani interjúban kifejti, hogy a dugódíj rossz, a Lánchíd gyalogos híddá tétele bonyolult, és amúgy is a forgalomcsillapítás esetén olyan csúnyákat mondanak az autósok.”

Nyitókép: Ungár Péter Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lannister
2022. december 02. 18:48
Karigeri már mindenkit IS elárult.
csulak
2022. december 02. 16:40
rotyog a moslek baloldal
Lajoss
2022. december 02. 15:49
Péter,szerintem túl sokat vagy mostanában édesanyáddal..így hamar leépülsz..
pesti051
2022. december 02. 15:35
Érdekes egy formáció a mostani ellenzéki pártok gyülekezete. Mindegyik elmondta már - Sallai Róbert Benedek mondta először -, hogy Karácsony Gergely egy jellemtelen ócska tróger. Most betársult Ungár Péter is. Viszont, ezek után is szóba álltok ezzel az alakkal, és támogatjátok Így aztán teljes mértékben rászolgáltatok a MOSLÉK megnevezésre. Egy okot mondjatok csak: ezek után ugyan miért szavazzon rátok az ember !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!