Tudják, az olaszok hogy hívják, ha valaki fociban a szimpatikus vesztes?

2022. december 28. 21:19

Lúzernek. Mert az. Mint a baloldal egésze, Jobbiktól DK-ig.

2022. december 28. 21:19
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

„A baloldal vágya az ugyanolyan testtartás, mint amit ők maguk valósítanak meg a nap 24 órájában. A tespedtség. Soha ne felejtsük el, hogy azért és csak azért vagyunk kellemetlenek a baloldalnak, mert nem tartjuk el a kisujjunkat. Nem játsszuk meg a folttal bevarrt zakójú professzort, nem nyammogunk, hanem földharcot folytatunk.

Addig nem voltunk sikeresek, ameddig nem ilyen logika alapján jártunk el, ameddig saját magunk előtt is el akartuk játszani, hogy a konzervatív az valójában gyengét és idomítottat jelent, aki előzékenyen szalutál a baloldaliak felé. Az erő és a győzelem tett minket azzá, amik most vagyunk. Mert hadd parafrazáljam Kötter Tamás barátomat: ha a győzelem és a széplelkűség között kell választani, akkor én mindig a győzelmet fogom. Mire mutat rá a 2010 utáni világ, ha nem ennek az elvnek az igazságára?

Mondom máshogy. Focis példával. Tudják, az olaszok hogy hívják, ha valaki fociban a szimpatikus vesztes? Lúzernek. Mert az. Mint a baloldal egésze, Jobbiktól DK-ig.”

Nyitókép: Mandiner-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alcofrybas
2022. december 29. 05:56
Te sportolsz valamit, Kristóf?
amaurote
2022. december 29. 00:05
felállt a farka a fideszes álkeresztényeknek, hogy végre dicsőség és kötelesség lehet a jó cél érdekében hazudni-csalni
states
2022. december 28. 23:24
Szimpatikus vesztes? Komcsi söpredék.
-Zsolt-
2022. december 28. 23:15
Ez meg mi ez, Keresztélyke? Miről akar ez az írás szólni? Az olaszokról? Jakabról, aki a képen van? A DK-ról? Professzor? Földharc? Se füle se farka, mint ahogy neked sincs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!