Tisztelt Szabó Tímea, kérem, ne használjon többes számot!

2022. december 08. 18:56

Elfogadom, ahogy a választópolgárok többsége szavazott, de nem értek egyet vele.

2022. december 08. 18:56
null
Szabó S. András
Magyar Nemzet

„Nem kívánok most felsorolást adni az általam kifogásolható intézkedésekről, csupán egy tényezőt említek. Ez pedig Szabó Tímea országgyűlési képviselő, a kimutathatatlanul alacsony támogatottságú Párbeszéd társelnöke működése, szóbeli és írásos megnyilvánulásai. Az a zsigeri gyűlölet, ami belőle árad a nemzeti-konzervatív-keresztény elkötelezettségű emberekkel szemben.

Mi jellemzi Szabó Tímeát? A balliberális elit mérhetetlen felsőbbrendűségének hirdetése, a kioktatás, a tőle eltérő nézetet valló emberek sárba tiprása, a kormány ostorozása, annak minden döntésének kifogásolása, kicsúfolása, nevetségessé tétele, az összevissza hazudozás. A tények elferdítése nyilvánvaló félrevezetési szándékkal. Az alapvető erkölcsi tartás hiánya érződik mindig és minden szavából, mondatából. S most mi, III. kerületi polgárok mit olvashattunk tőle a pécsi Nagy Lajos Gimnáziumból az óbudai Alternatív Közgazdasági Gimnáziumba átigazoló diáklány, Pankotai Lili kapcsán? Azt írta Szabó Tímea a diáklánynak, hogy az egész III. kerület szeretettel fogadja.

Hát nem! Azt hiszem, súlyos tévedésben van. Tisztelt Szabó Tímea, kérem, ne használjon többes számot! Engem például nem kérdezett meg és még elég sok embert sem a kerületünkben, olyanokat, akiket mélységesen felháborított az a viselkedésmód és a közlés tartalma, amit Pankotai Lili megengedett magának. A trágárság, a primitívség, annak figyelmen kívül hagyása, hogy mit szabad egy józanul viselkedő fiatalnak és mit nem. Mert valahol van egy határ, egy erkölcsi limit, amit nem szabad átlépni, ami alá nem szabad süllyedni.”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ersa57
2022. december 11. 19:55
Tisztelt Szabó S. András! Szíveskedjen ezt az üzenetet Bayer Zsoltnak is továbbítani: " Mert valahol van egy határ, egy erkölcsi limit, amit nem szabad átlépni, ami alá nem szabad süllyedni.”
Vizi369
2022. december 09. 10:22
Te agybajos leírod ezt, hogy kioktass egy kommentelőt és nem veszed észre a saját mondataidon belüli ellentmondást. "Plusz vitaképtelen. A cikk Szabó Tímeáról szól, hiába próbálsz - régi foglalkozásod felelevenítve - terelni. És Szabó Tímea a magyar választók akaratából jutott a Parlamentbe, Németh Szilárd NEM. Ő Orbán kegyéből. Te egy buta troll vagy és remélem egyszer valaki nem csak szavakkal fogja az orrodat beleverni a hazugságaidba.
patópál
2022. december 09. 10:10
Régi kommunista trükk, hogy elbábozzák, hogy ők a többség. Ezért fogalmaznak pl. mindig többes szám első személyben (még az idióta Bartus is, pedig ott teljesen világos, hogy egyes egyedül csinálja az Amerikai Népszavát).
mokány
2022. december 09. 09:54
TIMI KÉM CIA KÉM
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!