Odesszát újra sötétségbe borította az iráni gyártmányú öngyilkos drónok támadása

2022. december 10. 19:32

Az eset újra rámutat a technológiai hírszerzés korlátaira.

2022. december 10. 19:32
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Odesszát újra sötétségbe borította az iráni gyártmányú öngyilkos drónok támadása. Arról az eszközről van szó amivel kapcsolatban azt olvashattuk, hogy:

Az eset újra rámutat a technológiai hírszerzés korlátaira és a szakmai optimizmus veszélyére. Hasonló szkepticizmussal érdemes fogadni az orosz fél jelentését azzal kapcsolatban, hogy egy szoftver-módosítással sikerült alkalmasabbá tenniük a légvédelmüket a HIMARS rakétáinak a lelövésére. Legyünk szkeptikusak mindkét fél drámai közleményeivel kapcsolatban.”

Fotó: IRANIAN DEFENCE MINISTRY / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Innogreen23
2022. december 11. 19:43
Változtatta kelet Ukrajnát. Minden nap szarrá lövik az infrastruktúrát a nemlétező rakéták, amúgy qwa mindegy ki minek nevezi őket és dandár szám kétszázasával érkeznek a világ tíz legjobb hökijében játszó t90-esek a határra. Persze nem is léteznek, csak ott vannak.
Innogreen23
2022. december 11. 19:40
Ukrajna a történelme alapján, gondolok itt a sonder kommandók tagjaira, a haláltáborok személyzetére, a kisebbségek irányába folytatott cuki politikájának köszönhetően kb összeurópai össznépi utálatnak örvend. Ez persze a haladó prolik miatt nem kaphat nyilvánosságot. Az ukránok ráadásul vannak akkora sötét hülyék, hogy elhiszik európa és a Nato puszira segít nekik. Nem esik le az istenbarmainak, hogy pont annyi segítséget kapnak, amivel elnyújtják ukrajna haláltusáját. Ebből kifolyólag az utolsó ukrán bakáig hajtják a mészárszékre az embereket. Európa nyugati fele elhiszi a szerkesztett, hamisított híreket a sikeres ukrán ellenállásról. Sokadjára sem képesek látni a valóságot. Az rég szétlőtt orosz nehéztüzérség, azért rendesen pokollá vált
Lauder Stenonis..
2022. december 11. 17:53
Azért ez a zsidó vadőr eléggé meredek dolgokat szokott összehadoválni. Igen, az iráni drónoknak gondja van a téli időjárással. Az oroszok megpróbálták kiküszöbölni, több-kevesebb sikerrel. Azért mindennyiunk kedvenc vadőre elgondolkodhatna azon, hogy miért az egyik legdélebbi ukrán város ellen vetették be most a drónokat (ahol most kb. 10-12 fok van), nem pedig Ukrajna behavazott északi részén.
citromosParizer
2022. december 11. 16:44
akkor most megint sötétben, kézi erővel kell a magyar történelmi emléketeket és jelképeket ledöntögetniük? egy pillant, már kezdem is őket sajnálni... ja, nem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!