A feketéknek van humorérzéke – a fehér liberálisoknak nincs

2022. december 20. 17:43

Fehér, keresztény csapat győzelmének örülni pedig tilos!

2022. december 20. 17:43
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok.hu

„DE ILYET NEM LEHET! Németh Szilárd azonnal monnyonle! Raszistá! – üvöltik kórusban a libbantak. Ők ugyanis kizárólagos jogot élveznek arra, hogy megszabják, ki mit mondhat. És ki minek örülhet. Fehér, keresztény csapat győzelmének örülni pedig tilos!

Természetesen afrikai csapat győzelmének szabad örülni. Nincs semmi probléma, amikor valamelyik amerikai színész, rapsztár, tv-s celeb explicite kijelenti, hogy a fehérek ellen drukkol. (Még csak nem is a feketék mellett, hanem a fehérek ellen.) De Németh Szilárd ilyet nem tehet!!! És itt akkor felmerül egy kérdés. (Persze költői, hiszen a derék ántirasszistákat teljesen hiába szembesítjük saját erőszakos, fasiszta nézeteikkel.)

Majdnem futbaltörténelmet írtak...

De végül nem egy afrikai csapat lett a világbajnok!

A kérdés pedig az, hogy ha nem szabad egy csapatnak azért drukkolni, mert fehérek, akkor mi lesz a következő, amiért nem szabad drukkolni valakinek? Mert keresztény? Mert európai? Mert férfi? Mert szereti a palacsintát? Vagy mert nem szereti? Hol a vége…?”

Jeszenszky Dévényiéknek: Bekaphatjátok!

Feszült hangulatú csörtére került sor az ATV hétfő esti műsorában, a Csattban. 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illibernyák
2022. december 21. 18:13
Jeszykém. Senki nem kiváncsi az agymenéseidre, inkább olvasgasd és emészt mit választolt a pacalzabálónak a fehér, keresztény, európai argentin nagykövet: "Az argentin válogatott, ahogyan az argentin emberek, a mesztic Amerika értékeit képviselik, és elutasítanak mindenféle faji, vallási, nemi és társadalmi diszkriminációt.” Amúgy ő is biztos libbancs. Argentínában szabad a melegházasság. Szájer "eresz" Jóskának ott biztosan nem kéne bujdosnia és sok fideszes is coming outolhatna.
ChatBot
2022. december 21. 12:28
Jeszenszky egy rossz vicc, már nevetni sem lehet rajta.
Belakiss
2022. december 21. 08:52
Milyen keresztény, Jeszy? Olyan keresztény, mint te? Honnan tudod, hogy nem ateisták-e? Vagy buddhisták? HOgy lehet egy ilyen baromságot állítani?
18.0 fok
2022. december 20. 22:52
 
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!