Mi a cikibb Tordai Bence számára?

2022. december 14. 10:52

Nagy a hiszti a HírTV lebuktató anyaga után.

2022. december 14. 10:52
null
Velkovics Vilmos
Facebook

„Nagy a hiszti a HÍrTV lebuktató anyaga után.

De tegyük csak fel a kérdést: mi a cikibb T.Bence számára?

Az, hogy kiderült: tanácsokkal vezeti a politikától független tüntetések sötét erdejében a Tanítanék Mozgalmat, vagy hogy olyan analfabéta, aki egy vadidegennek pártja legtitkosabb dolgairól is nyíltan beszél?

Fekete-Győr András felkötheti a textilt a »ki-a-legtehetségtelenebb-a-magyar-baloldalon« versenyben…”

***

HírTV: Politikai szervezetek irányíthatják a Tanítanék Mozgalmat (videó)

Hangfelvétel bizonyítja, hogy a baloldali pártok állnak a pedagógustüntetéseket szervező Tanítanék Mozgalom mögött - közölte a HírTV . A csatorna csütörtök este ismertette, egy, a birtokába jutott felvételen az hallható, amint Tordai Bence, a Párbeszéd frakcióvezetője telefonon egyeztet egy ismeretlen személlyel, akit ő maga a Tanítanék aktivistájának hisz.

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2022. december 15. 08:42
Tordai "kisütötte, hogy a Hír TV-s F. Boglárka áll a történtek hátterében, akinek az apja a Magyar Honvédség alezredese" Erről nekem ez jut eszembe: - Bástya elvtárs már megbocsátott. A jegyszedőt internáltuk, ő felel az egész incidensért. - De hát ő nem tehet semmiről Virág elvtárs! Én nem tudtam a vonalat! - A jegyszedőnek az anyja egy malomtulajdonos kulák szeretője volt. Bevallotta.
P. Savoiardes
2022. december 14. 14:56
A legfájóbb a magyar országgyűlési színvonal kapcsán az, hogy naivitásnak kell minősíteni ha az ember arra gondol, ha intéz egy képviselő belépőket a karzatra, tájékoztatja a vendégeket mit lehet és mit nem ott csinálni.
kunfia
2022. december 14. 13:04
Tényleg,Orbánék nagyon bekussoltak Tordai állítólagos engedély nélkül épült házáról is... Gazemberek,hol tart az ügy,lebontották már? Csőcselék,jelentsük ki együtt,ha ezt az ügyet is bekamuzták orbánék,akkor a címszereplő kötelet érdemel!
kunfia
2022. december 14. 13:00
Amikor Orbánéknak "hangfelvétel bizonyítja" az igazát,mintannyiszor már,kiderült sokszor,hogy orbánék manipulált felvételeket nyomnak direkt lejárató szándékkal. Ott volt mindjárt a Városháza-ügy,amiről a bíróság is kimondta.Persze arról ez a csőcselék hallgat,mint Orbán a fűben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!