Megvan karácsonyék 2023-as költségvetése

2022. december 20. 21:24

Túlterveztük 57 milliárddal, de a kormány hibája, ha elfogy a pénz!

2022. december 20. 21:24
null
Ódor János László
Kontra

„De hát ez van, biztosan erre szavazott a főváros lakossága, ezt akarta – 2024-ben majd esetleg lehet másképp, addig pedig nézegethetik a »zöld ligetes« Blahát. Aki nem vette volna még észre, annak egy baráti figyelmeztetés: a világgazdasági konjunktúra ciklikus, tehát balgaság volt azt feltételezni, hogy folyamatosan végtelen mennyiségű eszköz és forrás áll majd az önkormányzatok meg bárki más rendelkezésére.

Vagy nem tudom, a T. Polgárok hogyan intézik a családi pénzügyeket, esetleg tőzsdéznek, tervezgetnek-e néha, de talán érdemes újragondolni azt is.

Már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy a milliós tiszteletdíjon tartott tanácsadói »SWAT-Team« milyen jótanácsokkal láthatta el a városvezetést ilyen nehéz időkben..!”

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. december 21. 16:51
kivancsi vagyok mennyit fognak zsebre tenni KariGeri es a rablobandaja ?
Bokros Birka
2022. december 21. 11:06
KanyiGeci megint Hofit halgatthatott, hogy ennyi humorérzék szorult bele. ELQRJA, előre tudja, de az a kormány hibája, mert minden elképzelés nélkül támogatni kellene KanyiGeci és 40 rabló bandáját!
Bitrex®
2022. december 21. 09:35
Hol késik a beígért buzibár a Városházán? Szégyen, gyalázat!
Kristály
2022. december 21. 09:15
Ebből mennyi megy a zsebükbe és a Sorosnak mint visszapörgetés?????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!