A nyugati migrációs politika csődje: a francia-marokkói meccs után történtek mélypontot jelentettek

2022. december 15. 22:21

A franciák ilyen helyzetben jobban járnak, ha eltűnnek az utcákról. Nem szerencsés, ha jelenlétükkel (!) provokálják a dühös migránsokat.

2022. december 15. 22:21
null
Szalma György
Kontra

„Európában polgárháború dúl. Több nagyvárosban is élénk összecsapásokra került sor nemrégiben. Már halálos áldozatokról is beszámolt a média.

Nem, nem Ukrajnáról van szó, a szomorú események Franciaországban zajlottak le. A hadiállapot oka összetett. A közvetlen kiváltó ok, hogy a francia (ami nem is annyira francia) válogatott legyőzte a marokkói nemzeti csapatot.

A Franciaországban élő népes marokkói és más agrebi népek gyermekei utcára vonultak, hogy kifejezzék nemtetszésüket a meccs eredménye miatt.

Mert ezek az arabok ilyenek, az életük a foci. Szó sincs arról, hogy bármilyen esemény, bármilyen indok elegendő ahhoz, hogy utcára vonuljanak, és gyújtogassanak.

Montpellierben az események odáig fajultak, hogy az arab hátterű szurkolók autókat támadtak meg, és valóságos utcai harcok alakultak ki. Ahogy lenni szokott, a külvárosok népe a rendőrökkel is összecsapott.

A franciák ilyen helyzetben jobban járnak, ha eltűnnek az utcákról. Nem szerencsés, ha jelenlétükkel (!) provokálják a dühös migránsokat.

Sajnos Franciaországban sem mindenki képes erre a fajta elfogadó gondolkodásra. Egy meggondolatlan francia nemzeti zászlóval feldíszített autóval közlekedett a városban. Rosszul tette. Ez a fajta nemzetieskedés amúgy is többször bajt okozott már Európában, nincs tehát szükség a melldöngetésre.”

Nyitókép:  Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1000bocs
2022. december 16. 14:46
Mi lenne ha minden ostoba balos egy nekik kedvező országba menne. De mind! Utánuk küldenénk azokat, akik szerintük elengedhetetlenek egy modern kultúrához. Akiket védeni kell. Akiket mások fölé kell emelni. Mindent transzot, aktvistát, anarchistát, antifát, minden fehér embereken, férfiakon, heterókon kesergő gyűlölködő faszfejet, minden bevándorlót, minden fehér embert gyűlölő de segéylen élni akaró színesbőrűt, minden kommunistát és szocialistát, minden zöldet, minden földet megmenteni akaró hülyét. Mindenki menjen oda. Nincsenek olyan sokan, csak nagyon hangosak. A világ túlnyomó része nem menne velük abba a balos menyországba. Miért akarnak ezek a seggfejek a mi életünk árán világot jobbítani? Miért egy normális embert késelnek meg, rángatnak ki a kocsikból a migrik, a cigányok, vagy a feketék? Miért a rendes embereknek kell meghalnia a hülyebalosok helyett? Miért egy rendes rendőrnőt öntenek le savval, miért egy rendes nőt erőszakolnak meg, miért a rendes embereket verik össze és rabolják ki? Miért a rendes embereknek kell lemondani, idomulni, alkalmazkodni, elviselni a hangos, acsargó kisebbség fasizmusát? AZ ÖSSZES HÜLYE BALOS KÖLTÖZZÖN VELÜK ÖSSZE HA MÁR ENNYIRE KEDVELIK ŐKET, ÉS HAGYJANAK MINKET BÉKÉN. Úgyis utáltok minket, bolondok! Miért a mi biztonságos életünket akarjátok a multikulti káosz helyett? Ha azon siránkoztok hogy kár hogy továbbmennek, mié a faszért nem költöztök a nyugati multikulti menyországba ahol élhetnétek közöttük, és még minket magyarokat sem kell elviselnetek? Képmutató balos barmok, miért a mi életünket akarjátok elcseszni, ahelyett hogy kollektív öngyilkossággal megvalósítanátok magatok számára azt amit nekünk prédikáltok?
pragmatika
2022. december 16. 13:59
Sokaknak értelmetlennek tűnhet, hogy ott nyugaton hogy a p.csába szavaznak az emberek olyan kormányokra, amelyek a bevándorlást így vagy úgy, támogatják. Talán azzal magyarázható a dolog, hogy a folyamat már elég régóta, szép csendben zajlik. Ez nem most kezdődött, hanem évtizedekkel ezelőtt. Franciaországba észak-afrikából, Németországba Törökországból szivárgott be az idegen kultúra, és ahogy az lenni szokott, azok a honosításuk után automatikusan ballib szavazók lettek (nagyrészt). Persze ezzel a többi nyugateurópai ország is így járt, pl. Angliába indiából települtek be sokan. Szóval nyugaton a honosításokkal növöget a ballib szavazói bázis. Ennek következményei viszont messzemenő konfliktusokhoz vezetnek. Ez ami most tapasztalható, csak a kezdet. Többféle forgatókönyv lehetséges, de szerintem mindegyiknek a vége véres eredménnyel zárul.
Zokni
2022. december 16. 12:44
,,A nyugati migrációs politika csődje: a francia-marokkói meccs után történtek mélypontot jelentettek” Kedves Szerző! Amikor Maga a Fradi béközép tagjaként megbeszélte a Debrecen trágyájával, h hol ,,csapnak össze”, az volt igazán a migráció csődje.
olajfa1
2022. december 16. 10:22
A franciáknak be KELLETT!!! vonniuk a francia zászlókat z ablakokból, erkélyekről!!! MERT MEGFENYEGGE ŐKET A "BÉKÉSEN ÜNNEPLŐ TÖMEG"... SZABADSÁG ELVTÁRSAK! SZABADSÁG!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!