Harari, a hamis próféta

2022. november 19. 07:03

Harari nem más, mint a globalista elit filozófusa, ha tetszik, megmondóembere.

2022. november 19. 07:03
null
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Nemrég lapunk hasábjain egy cikkben foglalkoztam korunk egyik legfelkapottabb történészével, Yuval Noah Hararival (Transzhumanizmus és Homo sapiens, Magyar Nemzet, október 8.), pontosabban főbb gondolatainak bemutatásával. A 46 éves Hararit elképesztő módon sztárolják, előadások és interjúk sorozatát adja a világ minden pontján. Egyre többen a Próféta névvel illetik.

De semmi sem véletlen. Harari hírneve és felkapottsága sem az. Harari nem más, mint a globalista elit filozófusa, ha tetszik, megmondóembere. De manapság ahhoz, hogy valaki a globalisták kegyeit elnyerje, akik aztán igazi sztárt csinálnak belőle és adnak neki pénzt, paripát és fegyvert, kell még valami, ami szintén szükséges a nagyfiúk birodalmába való belépéshez.

S ez pedig nem más, mint hogy a globalizmussal élesen szemben álló, szuverenista és nemzeti tábor egyik markáns személyiségét, államférfiját (melyből már alig van), Orbán Viktort a szájára vegye és kőkeményen bírálja. Ez lassan a globalisták és »liberálisok« (mit jelent ma már ez a szó?) játékrendjéhez tartozik, az elitklubba való belépés egyik feltételévé vált. És hát meg is teszik ezt mindazok, akik alávetették magukat a davosi elitnek: csak a példa kedvéért, megtette ezt már a harminc évvel ezelőtti ügyeletes »próféta«, a »történelem vége« tétellel hírhedtté vált Francis Fukuyama politológus és filozófus, Fareed Zakaria, a CNN sztárpolitológusa, vagy például a mindenhez is értő George Clooney világhírű színész – hogy csak néhány példát ragadjak ki a sokaságból, direkt nem említve politikusokat, mert akkor egész nap írhatnám a cikkemet.”

 

Fotó: NICOLAS MAETERLINCK / BELGA MAG / BELGA VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. november 20. 21:57
Tomi,ugyammá..
Namond
2022. november 20. 16:32
Orbán a hazug és hamis próféta.
Ólat a trolloknak
2022. november 20. 15:08
Még egy buzi zsidó. Csak ez félig még arab is..
syphax
2022. november 20. 05:37
Hallllllllali(!!!)..Harrari.Jó hülye BUZI ZSIDÓ POFÁJA VAN ENNEK A TÖKKOPASZ GLOBALISTA MEGMONDÓ.ELMEBETEG FAZONNAK....AMI AZT ILLETI. KIHULLOTT A SZŐRZET A TÖKFEJÉRŐL ZÖMMEL, AMI MEG MEGMARADT, AZ "BEFELÉ NYŐL" NÉKIJE. ÚGY ÉRTEM: A KISZIKKADT AGYMARDVÁNYAI FELÉ BE!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!