Néhány szó a hosszúnadrágos vébéről

2022. november 20. 10:19

Egyszerűen nem kellett volna ilyen közegnek vébé-rendezést odaítélni.

2022. november 20. 10:19
null
Szombathy Pál
Szombathy Pál
Facebook

„(Néhány szó a hosszúnadrágos vébéről)

Eltekintve attól, hogy Francesco Totti a legkedvesebb labdarúgóm, s nekem is nagyon hiányoznak az olaszok a ma kezdődő katari világbajnokságról, sajnos vannak itt jóval nagyobb bajok Roberto Mancini válogatottjának balfékségénél, melyek miatt én biztosan csak félszívvel kezdek bele ebbe a tornába:

Először is, ki hallott már hosszúnadrágos labdarúgó vébéről? Kézilabda oké, de focivébé télen, a bajnoki szezont megszakítva, kabátban, sötét utcákon dideregve? Ez önmagában, alapból egy értékcsökkentő vicc számomra, a focivébé ugyanis nyári műfaj, teraszokon terjedő, sörsátrak alatt tomboló közösségi esemény – és bocs, nem boldogít, hogy más földrészeken meg így lesz ideális, mert a futballpiac centruma (ezer más dologgal ellentétben) máig Európa maradt.

És akkor itt a sör: úgy fest, ez egy VIP-vébé lesz, sör a stadionokban csak a döntéshozói páholyokban engedélyezett, szurkolóknak nem, Katar eleve korlátozó szabályokkal rendez vébét, de egyetértek azokkal, akik szerint ezeket tiszteletben lehet/kell tartani: egyszerűen nem kellett volna ilyen közegnek vébé-rendezést odaítélni.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. november 20. 17:25
Nagy ember lettem. Úgy látom, a B-közép szerint én tiltottam be az alkoholos sört. Mindenhol a világon. Meg hogy rongyember lettem, mert alkoholmentes sört mertem emlegetni. Ja, meg buzi is akkor. Illetve van aki észrevette, nem mondtam semmit arról mit iszom, meg hogy ki mit igyon. Csak hogy van olyan sör is. Ezek szerint buzi vagyok, és szeretem Katart. Mint buzi. Meg hogy egy mondaton belül én vagyok ellentmondó. A katarszeretés és a műnőbuzizás az nem ellentmondásos. Meg fogom már kérdezni a feleségem, ki vagyok én, mert ez így tényleg zavaros. Lehet hogy chatrobot vagyok, az ilyen. Egyébként a Metaxát nem szeretem. Aztán valahol ittam hétcsillagosat, és már ez is megdőlt. Azt is megiszom. Ánizst sem iszom. Hogy mit iszom, arra meg nincs elég hely.
Akitlosz
2022. november 20. 15:45
Megmondó Kapitány. Utólag nagyon tudja hogy mit hogyan kellett volna. Katar azért kapta ezt a világbajnokságot, mert van rá pénze. Beleértve a korrupciós költségeket is. Európai országoknak meg nincsen. Már csakis hitelből tudnak csinálni akármit is.
Venn
2022. november 20. 14:52
Amig 2 db ember él a Földön, addig lesz korrupció. Utána kisebb az esély, de ki tudja.
Ólat a trolloknak
2022. november 20. 14:21
Szerencsére nem kötelező nézni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!