Brüsszel.Szankciók.Soros.Gyurcsány.

2022. november 04. 17:28

Hazudj és fogd másra!

2022. november 04. 17:28
null
Rónai Sándor
Facebook

„Szijjártó is elismerte, hogy hatodára esett vissza a gáz világpiaci ára. Arról is beszél, hogy ez majd valamikor a ködös jövőben megjelenik a magyar számlákon is.

Pontosan tudjuk, hogy Szijjártó tartja magát az orbáni propagandához:

Hazudj és fogd másra!

Brüsszel.Szankciók.Soros.Gyurcsány.

Hazudnak az inflációról, hazudnak Putyinról, hazudnak a gáz áráról.

Teljesen egyértelmű, hogy a gáz nem annyiba kerül, mint amennyiért kapják a magyarok. Egyhatodába sem.

Orbánék hazudnak, és közben úgy keresnek milliárdokat a rendszerhasználati díjon és az »olcsó orosz gázon”, hogy a magyar embereknek nem lesz mit enniük.

Azonnal vonják vissza a kormányzati rezsiemelést!”

Gyurcsányista mese az olcsón idefolyó nyugati gázról

A vasárnapi matiné keretében ezúttal Rónai Sándor árnyék-külügyminiszter örvendeztetett meg minket előadásával, rezzenéstelen arccal magyarázva nekünk a világot: „ Bár a technikai feltételek adottak lennének ahhoz, hogy Magyarország olcsó nyugati gázt vegyen a drága orosz helyett", Orbán Viktor „ kijelentette, hogy az ő kormánya csak orosz gázt fog venni".

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. november 06. 11:57
elvtars ajanlom a kovekezo kis videot, abban mindent megtalal a hazugsagrol: https://www.youtube.com/shorts/Jp0dp2lKZkI
Namond
2022. november 05. 23:22
"Hazudj és fogd másra!", régi kádárista agitpropos fogás. Amúgy én hiszek Putyinnak. A magyar állam a holland TTF gáztőzsde hosszútávú kötéseire érvényes ár (nem a magasabb azonnali ár) ötödéért kapja a földgázt. Azt meg már a kormány tagjai is elismerték, hogy két hónapos csúsztatással fizetünk. Az pedig egy nagy elhallgatás, hogy szó nincs arról, hogy a lebonyolítással - közbeszerzés nélkül - megbízott kedvenc cégek mennyit drágítanak az orosz földgáz árán. Ugye emlékszünk a KKM által letárgyalt, Shinofarm vakcina beszerzés bonyolításával megbízott frissen alapított cégre? És ugye tudjuk azt is, hogy egy szem hölgy tulajdonosa a cég nyereségét egy összegben felvette készpénzben? Vajon kinek adta oda?
SyncBaer
2022. november 05. 15:43
Azt most hagyjuk, hogy egy szociális munkás miért motyog bele a gázárakba, de azért, tűnjön fel már mindenkinek, hogy ezeknek gázárról - Lendvay sipánka híres mondókája óta - mennyire releváns a véleményük.
Jooee
2022. november 05. 14:19
"Hazudj és fogd másra!" Ez a libsik szlogenje. Rá lehetne írni a DK zászlajára. - Trógerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!