Szóval akkor most Orbán Viktor megüzente a hazai foci-ultráknak, hogy ő is közéjük tartozik?

2022. november 22. 19:14

A következő lépés bizonyára az lesz, hogy letépi magáról az adófizetőktől ellopott pénzen vásárolt drága ingét és zakóját.

2022. november 22. 19:14
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Szóval akkor most Orbán Viktor megüzente a hazai foci-ultráknak, hogy ő is közéjük tartozik? Hát, ha ez így van, akkor a következő lépés bizonyára az lesz, hogy letépi magáról az adófizetőktől ellopott pénzen vásárolt drága ingét és zakóját, majd elővillan a csupasz teste, amit semmi esetre sem szégyell, hiszen az elhízás igazi magyar népbetegség. S ő ugyebár a nép derék fia, aki még a pálinkát is disznókörömből issza.

Aztán jöhet a hajborotválás, meg egy kiadós Magyarok Nagyasszonya tetoválás a jobb karjára. Megemlékezve a Szent Szűzről, akinek oltalmába már István király felajánlotta az országot, amelyet most Viktor a kései utód óv és véd, valljuk be, az elődeit is felülmúló hősiességgel. Bár amíg István király azon fáradozott, hogy legyőzze a törzsi vezetőket és átalakítsa a félnomád magyar társadalmat, valamint, hogy Magyarország az európai kultúra átvételével lassan szerves részévé válhasson Európának, addig Orbán Viktor ellentétes irányban mozog. Az igaz, hogy visszahozta a főispánokat meg a vármegyéket, miközben újra felélesztette a törzsi gondolkodást és a társadalmi élet minden szintjén elburjánzó, a végletekig megalkuvó szervilizmust.

Az egyházak kollaboráns lelkesedését külön is kiemelném. De a legdrámaibb különbség Istvánhoz képest mégis az, hogy amíg a szent bölcsen felismerte azt, hogy Magyarországnak nincsen és nem is lehet jövője Európán kívül, addig Orbán Viktor most mégis minden tettével és az ehhez hasonló jelképes cselekedeteivel meg akarja tagadni ezt az ezeréves igazságot!

Szóval én már várom, hogy petárdával vagy lángoló vörös görögtűzzel a kezében, ösztönszerűen kitörő, állatias ordítását nem visszafojtva, hanem végre szabadjára engedve jelenjen meg legközelebb egy ilyen meccsen.

Hiszen mindannyiunk példaképe Ő. Orbán Viktor – Magyarország miniszterelnöke, bújj elő végre!”

Veri a tamtamot a román külügy, nem csak Daniel Freund akadt ki Orbán Viktor szurkolói sálja miatt

Mint arról korábban lapunk is beszámolt, Daniel Freund kiakadt Orbán Viktor szurkolói sálja miatt. A német liberális politikus nehezményezte, hogy Nagy-Magyarország szerepel a sálon. Erről ide kattintva olvashat bővebben! A román külügyminisztériumban is láthatták az Orbán Viktor miniszterelnök sálját bemutató képsorokat, a Transtelex szerint a bukaresti külügy rosszallását fejezte ki Magyarország bukaresti nagykövetnek, miután észrevették a Nagy-Magyarországot a miniszterelnök szurkolói sálján.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2022. november 23. 14:29
Uszítcsál csak .
Vakfolt
2022. november 23. 13:27
Tudom disznógeci, hogy akkor se lettél volna elégedett, ha Orbán ugyanúgy viselkedik mint a disznógeci angéla, aki épp csak le nem köpte, meg meg nem taposta a német zászlót egy ilyen szurkolói alkalomból. Akkor tudnátok igazán fanyalogni, ha a teljes önfeladást lehet fitymálni, hogy nem elég. Nem ülsz a zsűriben, le vagy szarva a faszságaiddal együtt!
u.cserkész
2022. november 23. 11:55
Jó, Orbán lop. Te meg kurva vagy. Bizonyísd be, hogy nem.
75 lato
2022. november 23. 11:10
Ez nem igaz ! Nem Orbán csinálta!Dobler Klára És Ferenc férje!!!!! Komcsik hazugyatok valamit !!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!