Zelenszkij mindig is Putyinnal akart tárgyalni, de amint erre lehetőség nyílt, inkább elmenekült

2022. november 04. 16:23

Kapásból négy olyan megszólalást találtunk idénről, ahol az ukrán elnök KÖVETELTE, hogy tárgyalhasson Putyinnal.

2022. november 04. 16:23
null
Ódor János László
Kontra

„A lényeg: Zelenszkij év eleje óta vágyja és követeli a találkozót Putyinnal. De most, hogy ez megvalósulhat, inkább bátor Robinként elfutott.

AMIKOR MÉG TÁRGYALNI AKART ELLENFELÉVEL

2022. február 25., Zelenszkij tárgyalni akar Putyinnal, aki delegációt küldene Minszkbe.

​»Zelenszkij felszólította Putyint, hogy üljenek le tárgyalni. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök pénteken videóüzenetben arra szólította fel Vlagyimir Putyin orosz államfőt, hogy üljenek le tárgyalni, és vessenek véget a vérontásnak.«

2022. március 3., Az ukrán elnök még mindig tárgyalni akar Putyinnal. 

»Zelenszkij elmondta, beszélt Izraellel, Lengyelországgal, de a legfontosabb az lenne, hogy Vlagyimir Putyinnal személyesen le tudjon ülni tárgyalni, »de nem 30 méterre tőle«. Az elnök elmondta, hogy nem tudja, mi történik Vlagyimir Putyinnal, de ő készen áll, hogy megbeszéljen vele minden ügyet.«

2022. március 22., Zelenszkij Putyinnal akar tárgyalni. 

»Volodimir Zelenszkij, ukrán elnök ismét közölte, közvetlenül tárgyalna Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, mert szerinte egy ilyen találkozó nélkül lehetetlen teljesen megérteni, hogy az oroszok mire hajlandóak a háború megállítása érdekében.«

2022. május 27., Zelenszkij: tárgyalni kell Putyinnal, hogy »visszakaphassuk az életünket«. 

»Volodimir Zelenszkij elnök kijelentette, hogy Ukrajna szuverenitásának és létének megőrzése érdekében tárgyalnia kell Vlagyimir Putyin orosz elnökkel.«”

Nyitókép: Sergei Supinsky / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2022. november 05. 11:21
Lackó mindent tud..:) by mandiner.ru
LancelotDuLac
2022. november 05. 06:45
Most tárgyalni, amikor már szétlőttek ott mindent - egyenesen nevetséges, ettől a gané Putyintól - csak időt akar nyerni, mert vesztésre áll - ki kell lőni mint egy veszett rókát - bassza meg az anyját ez tetves féreg!
Xabi
2022. november 04. 17:17
Valamiért az Ötödik elem tárgyalásos része ugrott be.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!