Mi az utolsó eurócentig hazahoznánk az EU-s pénzeket

2022. november 30. 09:42

Felelős és őszinte vezetőkre, egy új politikai generációra van szüksége Magyarországnak.

2022. november 30. 09:42
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Orbán Viktor szerint nem lehet csökkenteni a tb- vagy más járulékot, mert a falnál vagyunk már, »nincs hová hátrálni«. Mondja ezt az a miniszterelnök, aki fél évvel ezelőtt még a »Magyarország előre megy, nem hátra« szlogennel nyert választást, a bőség éveit ígérve a magyaroknak, most mégis arról kell, hogy győzködje őket, hogy nem miatta táncol a szakadék szélén az ország, nem miatta jött el a hét szűk esztendő, a 20 százalékos forintromlás, a közel 50 százalékos élelmiszerinfláció, és nem miatta fagyasztottak be több mint 5000 milliárd forint uniós támogatást.

Pontosan az ilyenek miatt szoktam mondani, hogy felelős és őszinte vezetőkre, egy új politikai generációra van szüksége Magyarországnak. Mi az utolsó eurócentig hazahoznánk az EU-s pénzeket, ezáltal megerősítenénk a forintot, kordában tartanánk az árdrágulást, és védőhálót vonnánk a magyar munkavállalók, vállalkozók, és nyugdíjasok köré.”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2022. december 05. 20:04
Kivel gondoltad Bandi? Cseh Katival? Gyökér paraszt fogd be a pofádat, éyy es huzzál El a jó kurva anyádba! Isten mentalen meg töletek!
mrtnkmrk
2022. december 01. 22:00
Persze, úgy könnyű lenne hazahozni, ha nem áskálódna ellenük egy moslék koalíció.
kishegyi
2022. december 01. 02:27
Engem inkább az érdekel, hogy-hogy áll még az Ország Fája a Parlament előtt? Bandika, idén nem mentek neki? Hja, most nincsenek körülötte szánkók, ugyi, mert anno azok kellettek? A betlehemi jászol snassz, igaz? Pedig az is jó faanyag ám! Szemét nullaügynök, ki lett nekik adva, hogy rögtön támadjanak. Ki hiszi el, hogy megjönnek ezek a pénzek???
polárüveg
2022. december 01. 00:31
Monsieur Fekete-Győr! Elég, ha az olimpiát visszahozza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!