A mi dicsőséges nagyurunk a múlt héten még nagymagyarországos nyakravalóban büszkélkedett

2022. november 24. 20:42

Ám máma a szlovák elnök egy szlovák nyakravalót akasztott a dicsőséges nagyúr fenséges nyakába.

2022. november 24. 20:42
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Petőfi tényleg vátesz költő volt. 1848 márciusában már a dicsőséges nagyurak új divatú nyakravalójáról verselt, s lám, igaza lett. A mi dicsőséges nagyurunk a múlt héten még nagymagyarországos nyakravalóban büszkélkedett, ám máma a szlovák elnök egy szlovák nyakravalót akasztott a dicsőséges nagyúr fenséges nyakába.

Ez remek ötlet!

A dicsőséges nagyúr kollekcióját lehetne még bővíteni. Kaphatna további térképes nyakravalót, például a Felcsút - Bicske - Lovasberény kisvasút nyomvonaláról vagy Hatvanpuszta egyre terebélyesedő komplexumáról. Aztán lehetne adni neki egy magánnyugdíjpénztáras nyakravalót, valamint egy »Ne mi kapjuk a legtöbbet!« feliratút, továbbá egy kevert színekben pompázó fajtiszta nyakravalót, készülhetne Freeszfe-s és CEU-s nyakravaló, aztán járna a mi dicsőséges nagyurunknak kockás nyakravaló, amellyel leginkább romkocsmák félhomályában merenghetne, kaphatna kacsintós Soros Györgyös nyakravalót, éjszakára putyinos-cirógatós-odabújósost, »Mi sohasem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk« vicces feliratú nyakravalót szilveszteri buliba, s karácsony közeledtével egy »Boldog karácsonyt kívánok« feliratú feltörlőrongyot.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2022. november 26. 15:29
Petőfi a "Dicsőséges nagyurak"-nak nyakravalót ajánlott, amiről megbékélés esetén lemondott.
Fed74
2022. november 26. 07:56
Tapsoljatok fideszes köcsögök, a gazdi 2/3-ot kapott Brüsszelben! Most vonyíthattok fideszes kutyák, van miért!
hegel
2022. november 25. 22:37
Magyarország volt van részeit eggyenként is viselheti nyugodtan otthon van mindben 1x Igaz a Dalmátok a Monarchia részeként voltak föleg. Mi lenne ha 1x mégis nem acsarkodásra vesztegetnék az energiát el a politikával foglalkozók hanem normális életet lehelni európába?
Burmin
2022. november 25. 18:46
Te ostoba Gábor miniszterelnök, nem elnök. Jóé megtrollkodta a tótot !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!