Orbán Viktor 12 éve bomlasztja az EU egységét

2022. november 23. 18:44

Oroszországhoz dörgölőzik, belföldön pedig újabb EU-ellenes gyűlöletkampányt csinál.

2022. november 23. 18:44
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Orbán Viktor 12 éve bomlasztja az EU egységét. Még most is, amikor égető szükségünk lenne a pénzre, Oroszországhoz dörgölőzik, belföldön pedig újabb EU-ellenes gyűlöletkampányt csinál, a közös uniós döntésekben pedig rendre vétóval fenyeget– ezt unhatták meg az EU-ban. Olyan ez, mintha szemetet öntenénk valaki kertjébe, majd becsöngetnénk hozzá, hogy pénzt kérjünk. Teljesen világos, hogy a Fidesz külpolitikája megbukott – a szomorú az, hogy azok látják majd ennek leginkább a kárát, akik a leginkább rászorulnának a segítségre. Akik nem tudnak munkát találni, vállalkozni, vagy akár rendesen bevásárolni, vagy kifizetni a rezsijüket.

Sokszor elmondtuk már, de nem lehet elégszer hangsúlyozni: ha egyetlen eurócentet is elveszít Magyarország a kormány kapzsisága és felelőtlensége miatt, az nem a Momentum, még csak nem is Brüsszel, hanem kizárólag az Orbán-kormány hibája lesz!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. november 24. 15:33
menjel inkabb bruszeli segget nyalni Fegyorke, hisz a te tudomanyod megallt ott ,hogy a napelem= atomeromu !
zoles
2022. november 24. 10:54
Kár, hogy nem bomlasztotta még fel.
medvemagyar
2022. november 24. 09:55
Bandika évek óta bomlasztja magyarország egységét.
madar299
2022. november 24. 09:53
Egy levitézlet huszár , immáron ló nélkül , osztja az észt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!