Zelenszkij álma végül Magyarországon válik valóra

2022. november 21. 20:58

Zelenszkij tudja, hogy hiába a HIMARS, hiába az összes nyugati Gucci-gear, ha nem tudja mivel megvédeni Ukrajnát az orosz rakétaözöntől.

2022. november 21. 20:58
null
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Kontra

„Mióta az Oscar-díjas ukrán elnök rájött, hogy országa védelmének jobbat tesznek a nyugati és izraeli cuccok, mint a pénisz és zongora (akár együttvéve is), azóta áhítozik arra a radarrendszerre, amely nálunk most fog szolgálatba állni.

Persze nem ingyen. Az ukrán helytartó hozzászokott, hogy az úgynevezett barátai puszira küldik nekik a fegyvereket nyakra-főre. Hogy ezt mennyire nem elvtársi szeretetből teszik, arról komolyan árulkodnak a helyi amerikai bevásárlások, és akkor az újjáépítésről még nem is beszéltünk.

Zelenszkij tudja, hogy hiába a HIMARS, hiába az összes nyugati Gucci-gear, ha nem tudja mivel megvédeni Ukrajnát az orosz rakétaözöntől, akkor szükség lehet az ELM-2084-re. Ez ugyanis az izraeli Vaskupola szeme és agya egyszerre.

Nem békeidőben született, hanem a legkomolyabb folyamatos tűz alatt, ahol a palesztin terroristák végtelen mennyiségű és típusú robbanószerkezettel igyekeznek az izraeliek életét ellehetetleníteni.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolcsik
2022. november 23. 19:46
Egy radar semmit, és senkit nem véd meg semmitől. Maximum hamar, és remek felbontásban mutatja honnan jön, és mennyi ami meg fog ölni. Egy radar csak adatot ad. Ehhez kell egy értékelő, tűzvezető rendszer, és megfelelő minőségű, és mennyiségű légvédelmi fegyverzet. Több fajta. Rendszerben. Nagy, közepes, és kis hatótávolságban. Enélkül még a radart sem lehet megvédeni.
Fed74
2022. november 23. 18:01
Bódi te köszörüs retek, most el is indulhatsz Moszkvába, és leszophatod a tömeggyilkos barátodat! Most vonyíthatsz, te fideszes köcsög!
Szabó Tamás
2022. november 22. 07:39
Ha eladnák, az azt jelenti, hogy már elavult. Ezért az ukiknál sem lesz már elég.
LancelotDuLac
2022. november 22. 07:12
Zelenszkij álma végül Magyarországon válik valóra 2022. november 21. 20:58miértis? Elfoglalták az oroszok UKRAJNÁT? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD-Most picsázták ki őket xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!