A mostani tüntetésen volt Himnusz és Miatyánk is, ráadásul a noÁrt is hazaküldték

2022. november 08. 20:53

Elkezdett érdekelni!

2022. november 08. 20:53
null
Bódi Ábel
Bódi Ábel
Facebook

„A mostani tüntetésen volt Himnusz és Miatyánk is, ráadásul a noÁrt is hazaküldték. Ez egyre szimpatikusabb.

Végre, erről kéne ennek szólnia! Végre megérjük, hogy nem a félkegyelmű ügynökbanda áll ki valamiért, hanem a nemzeti konszenzust alapul véve, magyarok és valódi civilek?

Elkezdett érdekelni!”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2022. november 09. 13:09
Az is hülye aki hisz nekik..ugyan az a társulat csak a Himusszal és a Miatyánkkal - ennél aljasabb tükk nem is létezhet - tévesztenek meg. A kormány megigérte a fizetésemelést..tudják, hogy milyen nagy probléma van a szankciók miatt, tudják, hogy az ellenzék mindent megtesz Magyarország ellen..de ezek az ájtatosmanók azért kimennek tüntetni..ezek még szemetebbek mint azok, akik legalább egyenesen a kormány ellen tüntetnek az ellenzéki pártok támogatásával..
ZagerEvans2525
2022. november 09. 12:15
Érdekes, itt egyetlen nő sem szónokolt a f@száról, sőt még férfi sem; pedig az utóbbiak már menstruálhatnak is (ami nem tiltoot, azt szabad). De még Orbán unokáit sem akarta senki pedofil szatíroknak odadobni. Micsoda avitt gyülekezet!
mcvers
2022. november 09. 10:21
Szerintem a színész olyannyira hülye lett, mint az általa korábban megjelenített figura, a közmunkás Matyi. A sorozatban még szerethető ember volt, de mintha igazán meghülyült volna. Sajnálom.
Hang
2022. november 09. 08:41
Úgy tűnik az egyházi iskolák ebben IS toronymagasan jobbak.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!