A baloldali árnyékkormány minden alkalmat megragad, hogy hangulatot keltsen

2022. november 04. 20:20

A magyarok világosan átlátnak a baloldal legújabb hazugságain, ezért vannak ilyen rettenetesen kevesen.

2022. november 04. 20:20
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„A baloldalon UTÁLJÁK amikor megírom, de a tények azok tények: a Momentum és a Párbeszéd mai, napokon keresztül minden balos portálon (Telex.hu-444-HVG és társai) hirdetett tüntetése nagy kudarc. Alig pár százan vannak. A lenti kép 17:30 után pár perccel készült, a tüntetés meghirdetett időpontját követően.

A baloldali árnyékkormány minden alkalmat megragad, hogy hangulatot keltsen, politikai hasznot szerezzen. Mondjuk a Párbeszédre rá is férne, a Medián friss kutatása szerint alulról súrolják az 1 százalékot. Gyurcsány nélkül kiestek volna a Parlamentből is.

Csúcstalálkozót tartottak a Kunigunda utcában: Deák Dániel tárgyalt Hadházy Ákossal

Deák Dániel meglátogatta a köztévé székházánál napok óta sátrazó Hadházy Ákost, aki arra kérte a politikai elemzőt, hogy válaszoljon egy kérdésére. A politikus arra volt kíváncsi, hogy a XXI.

És hogy mindezt miért? Mert állítólag nem engedik be őket az MTVA-ba. Csupán annyiban hazugság a baloldal állítása, hogy csak a múlt héten 73 alkalommal hívták be őket, de ŐK nem mentek el az élő adásba. Csupán egyetlen egy alkalommal, az LMP-s Kanász-Nagy Máté fogadta el a meghívást.

A magyarok pedig világosan átlátnak a baloldal legújabb hazugságain, ezért vannak ilyen rettenetesen kevesen. Tulajdonképpen még a baloldali keménymag töredékének a töredéke sincs kint, mert bármekkorára igyekeznek fújni a lufit, még a sajátjaik sem dőltek be nekik.”

Nyitóképen az MTVA székhéznál tartott tüntetés 2022. november 4-én. Fotó: Deák Dániel Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. november 06. 11:56
SOHA TOBBE BALOLDALT https://magyarnemzet.hu/gazdasag/2022/11/eltorolne-a-multat-dobrev-klara
Palatin
2022. november 05. 13:24
Én már Gyurcsány ünnepélyes politikai nekrológján dolgozom. A legnagyobb gondom az, hogy a próza vagy a vers illene jobban hozzá. Korábban prózára gondoltam, - mert ö valóban egy prózai jelenség -, de minthogy Fecó újabban verselget, így én is inkább a poéziát preferálnám. Bár egy kicsit plagiátornak érzem magamat, mert a verset, ami Fletóra a legjobban passzolna, azt Juhász Gyula írná meg a legtalálóbban, ha még élne, valahogy így, "Milyen volt böszmesége..." címmel: Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
Palatin
2022. november 05. 13:23
AZ ÁRNYÉKKORMÁNYON CSAK NE RÖHÖGJÜNK OLYAN JÓIZÜEN. EGY POKOLI KONCEPCIÓ VAN MÖGÖTTE! Lássunk világosan. Az árnyékkormánynak van egy egyértelmü, nagyon aktuális és az unió számára az aranynál is értékesebb igérete, ami így szól: "HA TI MINKET HATALOMRA SEGÍTETEK, AKKOR NEMCSAK HOGY NEM LESZ TÖBBÉ MAGYAR VÉTÓ, DE MEGSZAVAZZUK A VÉTÓ ELTÖRLÉSÉT IS." Az unió számára most ez a legfontosabb közép és hosszútávú cél, mert ezzel készen áll a Brüsszeli Német Birodalom. Ennek megbeszélése céljából találkozott Scholz és Dobrev. ÉN AZT HISZEM, NEKÜNK MAGYAROKNAK NAGYON RÉSEN KELL LENNÜNK, MERT VEGYÜK ÉSZRE, HOGY MÁR FÉLIG BE VAGYUNK KERÍTVE. Dobrevet még az elött kell elüzni, hogy esélye legyen az árulást végrehajtania. Tudnunk kell: Gyurcsány egy igazi, szélhámos lókötö ugyan, de a szíve csücskében van egy morzsája Magyarországnak. DOBREV VISZONT UGYANÚGY UTÁLJA A MAGYAROKAT ÉS AZ ORSZÁGOT, MINT RÁKOSI TETTE. Ö A NYILT, MEGVESZEKEDETT ELLENSÉGÜNK. Teljes bedobással harcolnunk kell ellene, de Gyurcsány ellen is, aki a legfontosabb támasza. GYURCSÁNY SIMLIS SZÉLHÁMOS, ÁM DOBREV EGY ALATTOMOS, GONOSZ ÁRULÓ. Gyurcsánynak elég lenne az ország vagyona, Dobrev viszont ezen felül igényt tart az ország lelkére, teljes szubsztanciájára is, igazi kommunista módjára. RIADÓ!
Namond
2022. november 05. 12:17
A magyarok, a konzervatív és keresztény emberek is - egyre világosabban átlátnak a kormányzati hazugságokon és az Orbán imázst építő hazugságokon is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!