A 444 siránkozva számol be arról, hogy az olaszok nem engedik kikötni a migránshajókat

2022. november 06. 20:41

Vissza a normalitáshoz! Tartsatok ki olaszok!

2022. november 06. 20:41
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„A 444 (meg az összes többi, hát nem mindegy?) siránkozva számol be arról, hogy az olaszok nem engedik kiköütni a migránshajókat.
Na végre!
Vissza a normalitáshoz!
Tartsatok ki olaszok, ne gyengüljetek el, még akkor sem, amikor ezek a szemétládák egyszerre fognak a torkotoknak esni, a jóemberkedés bűzlő képmutatásának álruhájában.
Tartsatok ki! hajrá Meloni, hajrá Salvini!
Itt a cikk:”

Durván szigorít Olaszország: nem szállhatnak le a migránshajókról a felnőtt férfiak

Olaszország megakadályozza a felnőtt férfi migránsok partra szállását - írta meg a BBC. Olaszország új jobboldali kormánya megakadályozta, hogy 35 férfi elhagyja azt a migránshajót, amely két hete kérte, hogy bejusson egy olasz kikötőbe. Ugyanis, csak és kizárólag a kiskorúaknak és az egészségügyi problémákkal küzdő embereknek engedélyezték a partra szállást Szicíliában.

Nyitókép: Mandiner Archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. november 09. 18:00
A legközelebbi kikötő Afrikában van. Megbotlottak a homokban, és a tenger elsodorta őket. Vissza kell sodorni.
DFK
2022. november 07. 14:33
Minden baloshoz, ellenzékihez kötelezően be kell költöztetni egy afrikai vagy afgán családot, úgy, hogy 10 évig nem szabadulhatnak tőlük és teljes egészében nekik kell eltartani a kiscsaládot.
ericco
2022. november 07. 11:39
Elolvastam a 444-es cikket is, es magabiztonsan allithatom, hogy Bayer Zsoltin kivul senki sem sirankozik.
szürkeSzarvas
2022. november 07. 10:44
Csak az elkobzás segitene. Azzal a kurva pénzzel zsarolják őket a deep state kápoi az eubéli terrorizált és/ vagy megvett figuráin keresztül. At eurokibocsájtás az eubankon keresztül egy maréknyi zsidó hitbizománya..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!