Egyedül egy szempont van: Magyarország

2022. október 13. 21:16

Nem számít, hogy a világ melyik városában mit akarnak hallani.

2022. október 13. 21:16
null
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Nem számít, hogy a világ melyik városában mit akarnak hallani. Mi kizárólag a magyar nemzeti érdekek mentén alakítjuk ki az álláspontunkat és egyedül ezt vagyunk hajlandóak képviselni. Ennek nincsen sem ukrán, sem orosz aspektusa. Egyedül egy szempont van: Magyarország.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. október 15. 10:39
"Szijjártó miniszter egyetlen szót sem vesztegetett a terrortámadás elítélésére. Amikor ezt írom, a külminisztérium ritkán frissített honlapján még címoldali hír az augusztusi bejelentés, hogy „elítéljük az Izrael elleni terrortámadásokat”, azaz hogy Gázából indítottak rakétákat, magyar kormánykörökben tehát tudják, hogy civil célpontok rakétázása: terrorcselekmény, ha a rakétázó nem jóbarát. Ám Szijjártó ahelyett, hogy csatlakozna a nyugati világhoz és elítélné a gaztettet, így bölcselkedik: „Az a korábbi meglátásunk, amely szerint a 25. órában vagyunk, hogy végre valamit tegyünk a béke érdekében, egyáltalán nem volt túlzás (...) Ha a béketörekvések nem veszik át az eszkalációs törekvések helyét, akkor itt nagyon nagy baj is lehet.” Érdekelne, hogy Bucsa, Kramatorszk, Mariupol, Enerhodar, Izjum után milyen „nagyon nagy bajt” tud még a miniszter úr elképzelni, ami elkerülhető lenne béketárgyalásokkal? Érdekelne továbbá, hogy Szijjártó meg a főnöke szerint ki eszkalál, akinek nem kéne. Elképzelésük szerint az áldozatnak kellene megbánnia bűneit, és békés kompromisszumra jutnia gyilkosával, kínzójával, megerőszakolójával, kirablójával, deportálójával, városainak lerombolójával, vagy fordítva: a Hágára érett hóhér gondolja meg magát, és ajánljon kompromisszumot (aminek persze része volna Ukrajna nemzeti szuverenitásának megszűnése)?"
Lajoss
2022. október 14. 16:09
Lady MRD..:)
mokány
2022. október 14. 15:20
" Két pogány közt , Egy hazáért ...."
Menhetten
2022. október 14. 11:35
Minden ország le tud válni az orosz gázról - ez igenis ész és szándék kérdése. Számos egyéb lehetőség van és lesz is, amelyeket eddig az orosz gáz monopóliuma miatt nem használtak ki. (Egyebek mellett Románia, Szerbia... ) Most majd megteszik. Kell 1-2 év az átállásra, ezen felül felgyorsul a megújuló energiák fejlesztése, kutatása. Csak azok nem oldják meg, akik nem akarják. Tudjuk, hogy a mi kormányunk miért nem akarja. Az országunk viszont sajnos nagyon megsínyli majd az újabb utolsó csatlós szerepet... (
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!