Mondjuk ki az igazságot: szándékosan züllesztették le az oktatást!

2022. október 17. 18:26

A Fidesz víziója csupán egy összeszerelő üzemmé átalakított gazdaságot kiszolgáló, a hatalomtól mindenben függő társadalom oktatási rendszerére terjed ki.

2022. október 17. 18:26
null
Szarvas Koppány Bendegúz
Facebook

„Az az igazság, hogy a szemfényvesztő populisták mindent megtesznek az oktatás lezüllesztéséért. A Fidesz víziója csupán egy összeszerelő üzemmé átalakított gazdaságot kiszolgáló, a hatalomtól mindenben függő társadalom oktatási rendszerére terjed ki.

Azért vonják ki a pénzt az oktatásból, azért üldözik el a legjobb tanárokat, azért üldözik külföldre a diákokat, hogy az oktatási rendszeren keresztül is uralkodhassanak Magyarországon. Hogy ne gondolkodó állampolgárokat, hanem engedelmes alattvalókat neveljenek.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aquila
2022. október 18. 20:03
Az oktatás lezüllesztése a tanárokon múlik, ha nem tanítanak tisztességesen. Ezt nem a tiltakozó akcióikra értem, hanem a mindennapi oktatásra. Még azt se tiltja meg nekik senki se, hogy ne csak a tankönyvben lévőket mondják el. Ami meg a hozzáállást illeti, egy régi közkeletű mondás jut eszembe: kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci. Ezt mondhatta Puskás öcsi, aki minden helyzetben képes volt nagyot alakítani. Kedves tanerők, kisebb fizetésért gyatrábban tanítatok? És ha megfizetik?
Hyazinth
2022. október 18. 15:31
Ez a csóka meghúzta Gyurcsány laposüvegét?
Syr Wullam
2022. október 18. 13:38
Ez nem a Soproni csaja?
Parm
2022. október 18. 13:26
Monnyukki! Monnyukki! Kispöcs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!