Hajrá pedagógusok!

2022. október 06. 09:47

Remélem célt ér a tiltakozás. Ha nem is célt, legalább egy folyamat elindul.

2022. október 06. 09:47
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Tegnap én is kimentem volna tüntetni, időhiány miatt nem mentem. A tegnapi nap sokmindent megmutatott:

  1. A tanárok helyzete össznemzeti ügy. Meg kell oldani, mert régóta halasztódik, de most az infláció, árnövekedések miatt még égetőbb a kereset. Az oktatás komplex probléma, a képzéstől, a tankönyveken át, a diákok lelkéig, ezer ágaboga van és mindegyiket helyre kéne tenni.
  2. Kiderült, hogy egy szuper demokráciában élünk, ahol nyugodtan lehet tüntetni (nem úgy, mint 16 éve, amikor ugyanekkora, ártatlan gyerekeket vertek agyon
  3. Kiderült, ha van ügy, akkor sokan meg tudnak mozdulni és tudtommal sokan kimentek, akik egyébként a Fideszre szavaznak, de a tanárok ügyét ők is fontosnak tartják.
  4. Van szolidaritás. Ráadásul a szülők-diákok-tanárok szolidárisak egymással, az iskolaundort is legyőzve!
  5. Hajrá pedagógusok! Remélem célt ér a tiltakozás. Ha nem is célt, legalább egy folyamat elindul.”

Nyitókép: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. október 06. 15:49
"Kiderült, ha van ügy, akkor sokan meg tudnak mozdulni és tudtommal sokan kimentek, akik egyébként a Fideszre szavaznak, de a tanárok ügyét ők is fontosnak tartják." No, ezt nem hiszem. Ez a Fruzsina tipikus nő. Jószándékú, de a havi ciklusa befolyásolja a szellemi képességeit. Fruzsi! "Azokon a napokon" ne írj, ne nyilváníts véleményt, mert a végén még A Nőimitátor árnyékkormányában találod magad! :-D Máris egy platformra kerültél Lukácsival és Forintfalvival. Hát kell ez neked? :-D
zakar zoltán béla
2022. október 06. 14:31
adáshiba
Sulammit
2022. október 06. 14:23
Az egyik pénzéért lázadó tanár 400 ezer forintos fizetését hagyta ott.
csulak
2022. október 06. 13:49
sajnos itt nem tanarokert valo tuntetes volt, hanem kormanybuktatasra buzditjak a balga fiatalokat, akik nem eltek meg a gyurcsany korszakot igy kivaloan manipulalhatok !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!