Az elmúlt 32 év legalávalóbb és legszennyesebb mondata hangzott el Orbántól

2022. október 23. 21:59

Totálisan elszabadult Übü király.

2022. október 23. 21:59
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Minden valószínűség szerint az elmúlt 32 év legalávalóbb és legszennyesebb mondata hangzott el a kordonok mögé rejtőző, rendőröktől és civilbe öltöztetett titkosrendőröktől védett, a tiltakozóktól gondosan elszigetelt, s a napok óta ügyködő fogdmegektől óvott miniszterelnök szájából. Miután előbb önmagának és kormányának totális alkalmatlanságát leplezendő, Budapest és a vidék közé újabb lövészárkot igyekezett ásni, Magyarország további dezintegrációjának pocsék szándékával, majd ezt követően a szokásosnál is gátlástalanabb és tudatlanabb történelemhamisításba fogott, végül azt mondta, hogy »ne törődjünk azokkal, akik hol árnyékból, hol a brüsszeli magaslesről lövöldöznek Magyarországra. Ott fogják végezni, ahol az elődeik.«

Brüsszeli magaslesről lövöldöznek – hangzik el október 23-án.

De kik az »elődeik«?

1956. október 25-én egy másik magaslesről lövöldöztek, akkor még nem a brüsszeliről, hanem a Földművelődésügyi Minisztérium tetejéről, ma már tudjuk, kicsodák, s azt is tudjuk, hogy néhány nappal később ugyanezeknek a kollégáik hol és hogyan végezték. Tehát a miniszterelnökkel egyet nem értők, vagyis a »brüsszeliták« épp olyanok, mint a Földművelési Minisztérium magasleséről lövöldözők, ám semmi gond, ott fogják végezni valamennyien, ahol az »elődeik«.

És csak ismétlésképpen: mindezt kordonoktól körülvéve, napok óta minden arra járót igazoltató, s még a hazatérőket is vegzáló rendőrök gyűrűjében.

A totálisan elszabadult Übü király.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 260 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
helemba
2022. október 26. 14:13
Mocskos, rühes kutya V. orban.
az ember
2022. október 26. 09:14
tipikus zsidó érvelés: kiragadni valamit, azt átértelmezni tetszés szerint, majd vitatkozni az átértelmezéssel
zabszem
2022. október 26. 00:22
Jaj, de cuki... Éppen úgy teszel angyalom, mintha Orbánt feldühödött emberek tömegétől kellett volna a rendőrségnek megvédenie.... Hát emlékezetem szerint itt egy embert kellett korábban kordonozni, Gyurcsányt, hogy megvédjék a tojásdobálóktól.... Na, nem mintha a brüsszelieket vagy a nyugati politikusokat annyira imádnák otthon, Scholz "nyilvános" szerepléseit is érdemes megnézni.... Csakhogy Brüsszelben ezt megoldják édes, a legtöbben soha nem mennek az emberek közé. Még soha nem volt ennyire az EU-ban a politika elszakadva a valóságtól, a mindennapoktól és a néptől a 2.vh óta. Mi sem mutatja jobban, hogy egy politikus nyíltan mondhatja, hogy nem érdekelnek a választók és még azóta is dolgozik.... Kevesebb undorítóbb dolog van manapság a brüsszeli politikánál és politikusoknál... És ez egy tény... Kérdés az, hogy te, az elvileg a népet szolgáló "újságíró", hogyhogy nem látod, ha még egy egyszerű ember itt Magyarországon is látja...
Ólat a trolloknak
2022. október 25. 21:09
Látom esz a penész, te szardarab :-DDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!