Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

A prostituálódott magyar egyházak sorban állnak elő, hogy felkészítsék a híveiket az éhezésre, a fázásra, az eladósodásra és a nyomorra

2022. október 18. 11:57

Mindezt Isten akaratának, nem egy fasiszta diktatúra által okozott gazdasági csődnek mutatják be.

2022. október 18. 11:57
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Az állammal összefonódott, Istentől eltávolodott, prostituálódott magyar egyházak sorban állnak elő, hogy felkészítsék a híveiket és a magyar társadalmat az Orbán-rendszerben való éhezésre, a fázásra, az eladósodásra és a nyomorra, s mindezt Isten akaratának, nem egy fasiszta diktatúra által okozott gazdasági csődnek mutatják be. Ezúttal is élen járt a hazug, korrupt seggnyalásban a Hit Gyülekezete vezetője, Németh Sándor vezető »lelkész«, aki előre figyelmeztetett, hogy majd »kisebbségben levő« bajkeverők kihasználhatják a várható nehéz helyzetet, aminek ellene kell állni.

Meg kell védeni a zsarnokot. Ez a mindenkori államegyházak feladata.

A heródesi hatalomnak, az orbáni fasiszta diktatúrának önmagát eladó református egyház püspöke, a zsarnokság volt »emberminisztere«, Balog Zoltán keresztényi erényt kovácsol a diktatúra által előidézett nyomorból, annak szó nélküli elviseléséből. Balog azt mondta a református egyház újságjának, hogy »újból szerényebben fogunk élni, de ez jót tehet majd nekünk is, a világnak is«. Eddig az Orbán-rezsim a jóléttel, az életszínvonallal dicsekedett, amikor csődbe jutott a rezsim, a kilóra megvett püspök felfedezte, hogy »nem kizárólag az anyagi jóléten múlik az ember boldogsága«.

Eddig ez a fajta bölcsesség nem nagyon látszott az Orbán Viktor által vezetett tolvajbandán, amely kilopta az ország szemét, a NER-lovagok és a NER-lovaginák királyi vagyonra tettek szert, királyi életmódott folytattak, életüket a világ nagyvárosaiban élik, yachtok és magánrepülők társaságában. A boldogságot valahogy nem a szegénységben, a nélkülözésben és az éhezésben találták meg a »keresztény Magyarország« urai (ezt meghagyják az általuk lenézett, elnyomott és kifosztott millióknak), hanem a mérhetetlen gazdagságban, amit lopással szereztek.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ERA79
2022. október 20. 12:51
Vicces ez a szerencsétlen! Kétségbeesetten ordibál a pöcegödör aljából, hogy észrevegye valaki. Miért foglalkozik Magyarországgal? Mi köze hozzá? Otthon nem talál témát? Magyarország ott nem gondolom, hogy milliókat érdekelne, itthon meg Bartus véleménye nem érdekel senkit. Teljesen feleslegesen úszít, hazudozik. Mással kellene foglalkozni, tata! Írhatnál pl az elnöködről! Milyen pelust használ? :D
szürkeSzarvas
2022. október 19. 13:09
Hát-Laci-nem vagy valami kiméletes velünk kipcsákokkal..
Jól beqr
2022. október 19. 12:48
Meghalsz te geciállat, anyáddal együtt!
Janinéni
2022. október 19. 09:56
A helyzet egyszerű, mindenki önmagából indul ki, csak azt tudja előhozni ami a szívében rejtőzik. Amilyen a fa, olyan a gyümölcse.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!