Vasvári és Matusik uraknak illene most lemondaniuk

2022. október 30. 08:42

Ilyesmit csak az Egyesült Államok arrogáns, pökhendi, a birodalmi gőgtől felhevült demokrata nagykövetei, ügyvivői engednek meg.

2022. október 30. 08:42
null
Néző László
Magyar Nemzet

„Ilyesmit csak az Egyesült Államok arrogáns, pökhendi, a birodalmi gőgtől felhevült demokrata nagykövetei, ügyvivői engednek meg maguknak, akik úgy viselkednek, mintha „ők sza…ták volna e földet is alánk”. Mint például a Budapestre nemrég kinevezett David Pressman, aki rövid ittléte alatt már annyi sz…rt kavart, hogy az ember csak befogott orral mer a Szabadság téri nagykövetség felé menni, mert ott nagyon bűzlik valami. De hagyjuk is Pressmant, ő teszi a dolgát, amivel megbízták. Mikor érdekelte az Egyesült Államokat a nemzetközi jog, a másik ország szuverenitása, a diplomácia, ha a saját érdekeiről volt szó? Örülhetünk, ha nem rakéták robbanására ébredünk, mint oly sok nép az elmúlt évtizedekben.

De itt vannak a mi drága bíróink, akik egy füttyentésre a gazdi lábához szaladnak, s nyilván elpanaszolják neki a dialektikus és történelmi mindenszarizmus összes tételét a diktatúráról, a sajtószabadság hiányáról, de főképpen a magyar igazságügyre nehezedő kormányzati nyomásról, amelynek persze ők, ők ketten mindenképpen hősiesen ellenállnak, de ha már rakétákat nem küldenek, drága Mr. Pressman legyen méltó a nevére és gyakoroljon nyomást a kormányra, ha lehet, kezicsókolom nagyságos úr. De egyébként ha mást nem is, ők szívesen adnak tanácsot bármelyik civil szervezetnek, ahova némi dollárok gurulnak.”

 

Két magyar bíróval találkozott az amerikai nagykövet

Twitter üzenetben számolt be David Presmann amerikai nagykövet arról, hogy találkozott két magyar bíróval, Matusik Tamással és Vasvári Csabával, akik az Országos Bírósági Tanács (OBT) tagjai is - írja a Tűzfalcsoport. A blog információja szerint az ügy bírósági körökben megütközést keltett, van, aki szerint ez durva beavatkozást jelent a magyar igazságszolgáltatásba.

 

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. október 31. 13:55
baloldali sose mond le !
Krupp Skya
2022. október 31. 09:35
Jó neve van a nagykövetnek Jakab Pressmann, magyarul Nyomásgyakorló Jákob.
BőröndÖdön
2022. október 31. 09:08
Laci,ha minden okés a jogállammal,akkor miért vagytok beszarva?
satman11
2022. október 31. 07:43
Remélem, a kormány észrevette, hogy a nagykövet minden lépése előre eltervezett provokáció. Azt szeretnék elérni, hogy elfogyjon a türelem és kiutasítsák. Na, ebből kiindulva tenne lépéseket az USA Magyarország ellen, mindent megmozgatva ellehetetlenítené az EU-ban is, egy rakat szerződést felbontana, stb. Csatlósaival a média összes felületén mocskolodást indítva tenné partvnalra az örszágot....nem szabad beugrani...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!