Vadonék a vadonban

2022. október 21. 12:09

Nézed, és majd belepusztulsz a szekunder szégyenbe.

2022. október 21. 12:09
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Nézed, és majd belepusztulsz a szekunder szégyenbe. És nem tudod elhessegetni magadtól a gondolatot, hogy vajon ennek a két sz@rdarabnak van gyereke? És vajon mit szólnának, ha valaki az ő gyerekeiknek tenné fel ezeket a kérdéseket?

És az RTL vezetősége? Akik hagyták, hogy ez adásba kerüljön? Persze, tudjuk, azok kicsodák és milyenek, és mit képviselnek. De legalább – szerencsére – gyerekük nem lesz soha.

Eh, mindegy is. Ez a mai világ.

És persze az összes ilyen szardarab megállás nélkül »jóemberkedik«, reggeltől estig, ki se látszanak a megértésből és az elfogadásból.

Meg kell ezektől szabadulni. gyorsan és örökre. Nincs más választás.”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Solymos
2022. október 26. 02:22
Sebestyén egy demagóg barom. 90 és IQ val. Megérdemelte.
smnl
2022. október 23. 00:13
olvasom hogy szegény gyereket jól megalázták...de hát ki az az idióta aki ilyen csicska csatornát néz???? Ez a Vadon törmelék...nyilván a saját gyerekét is így szívatta...szegény Virág...jó gyerekkora lehetett egy ilyen szatír "apával".
foldizs
2022. október 22. 14:46
Zsolti, tőled pusztulunk mindannyian a szekunder szégyenbe'.
Agnieszka
2022. október 22. 11:16
NEM nézem, azóta, mióta van. NEM kell. Valahogy sajnálom azokat, akik nézik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!