Pankotai Lili nem a jövő, hanem egy fajta jövő

2022. október 23. 22:23

A baloldali politikusok csak felhasználják, majd eldobják, ha már nem lesz rá szükségük.

2022. október 23. 22:23
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Pánkotai Lili nem a jövő, hanem egy fajta jövő, egy régi-új embertípus fiatalkori példánya, egy olyan embertípus amit már ismerünk a XX. Századból, ami ha kellett egyetemen tanított, ha kellett az Andrássy út 60-ban tépte le körmöket; ha kellett lerombolta a tekintélyt, de simán elvezet egy multit… […]

Természetesen a baloldali politikusok csak felhasználják, és ahogy előtte a többit is mind, majd eldobják, ha már nem lesz rá szükségük és akkor nem marad más neki, mint a szégyen.”

Kapcsolódó

„A faszomat bele!” – új baloldali „csillag” született az október 23-i tüntetésen (videó)
„Ha el sem hiszed, hogy én, és mi vagyunk a jelen, és a kibaszott jövő” – szögezte le felszólalásában Pankotai Lili. Bővebben is érdekel...

– szögezte le felszólalásában Pankotai Lili.

Nyitókép: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. október 25. 19:03
Itt ,rátok nem lesz szükség csicska Kötter!
Mariann Judit
2022. október 25. 13:45
A nyelvezetet és szókincset mindig a hallgatóság szintjén kell használni, így tudja bevonni őket. A pedagógus társadalom presztízsét rombolta le a tüntetés. Kár volt politikusokkal szövetkezni, nekik más céljaik vannak.
Farkas Piroska
2022. október 24. 15:33
Osztályfőnök tapsikol ???
Farkas Piroska
2022. október 24. 15:30
Nagy Blanka 2.0!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!