Hová tűnt Apró Piroska?

2022. október 13. 06:34

Gyurcsány szerint már csak hárman élnek a villában, „a Klára, a Marci, meg ő”. De akkor hol lehet az anyós?

2022. október 13. 06:34
null
Ódor János László
Kontra

„Gyurcsány alig pár hete, szeptember végén egy atyáskodó hangvételű interjú keretében kiosztotta a máskor jóval harciasabb Gulyás Mártont, de jutalomfalatként bedobta neki azért a bombahírt is, legyen min csámcsogni.

»Nézd, az Apró-villát el fogjuk adni egy éven belül. [...] Hárman maradtunk, a Klára, a Marci, meg én, és a Klára ráadásul az idejének a felét azt Brüsszelben tölti, hát ott kóválygunk abban a hatalmas nagy házban, hát mi a csudát csinálunk mi ott.«

[…]

A gyakorlott hírfogyasztónak még valami üthet szöget a fejébe: Ha »hárman maradtak, a Klára, a Marci, meg ő«, akkor vajon hol bujkálhat az anyós, Apró Piroska..?”

 

***

Kapcsolódó

Gyurcsány Ferenc a Partizánban: Amit Márki-Zay csinál, az nagyon messze van attól, amit Magyarországról gondolok

„Nem lehet a Fideszt jobboldali, konzervatív politikával leváltani, újra kell rendezni az ellenzéki térfelet” – mondja a volt miniszterelnök a partizán élő adásában. Bővebben!

Nyitóképen: Gyurcsány Ferenc. Fotó: Képkocka, YouTube-videó 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bájron
2022. október 14. 19:27
Elvitte a Szent Mihály lova,a kurva anyjába!!!!
Akitlosz
2022. október 13. 14:50
"Ódor János László Gyurcsány szerint már csak hárman élnek a villában, „a Klára, a Marci, meg ő”. De akkor hol lehet az anyós?" A szerzőnek mi köze van ehhez? A saját anyósával foglalkozzon!
Ezért regisztráltam
2022. október 13. 13:40
"...Dédi, szegény, a spájzba zárva, Mert szükségünk van a nyugdíjára..."
Namond
2022. október 13. 12:57
Marbella?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!