Nem tudok ennél egyértelműbben fogalmazni

2022. október 12. 18:48

Elolvastam nem túl sok, de roppant szórakoztató hozzászólást, miszerint „kedves Pulai András, továbbra is buták szeretnénk maradni, hülyíts minket”.

2022. október 12. 18:48
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Miután elolvastam nem túl sok, de csekélységében is roppant szórakoztató hozzászólást, miszerint »kedves Pulai András, továbbra is buták szeretnénk maradni, hülyíts minket továbbra is, ne hagy magad galád alakok által eltéríteni a félrevezetés fáradságos, de felemelő tevékenységétől, mert különben nem tudunk vakon bolyongani a politika útvesztőiben«, megpróbálom még egyszer, ezúttal a nembináris közéleti identitás mezsgyéjéről megfogalmazni az egészet. Azt jelenti a Publicusnak a 34,4%-os ellenzéki választási eredmény, amit Matolcsynak a 430-as euró. Nem tudok ennél egyértelműbben fogalmazni.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2022. október 13. 04:47
Nem András, nem azt jelenti. (vannak a ner-ben sokan, akik sokkal profibban tudnak mellébeszélni, mint te, tehát fejlődj még)
Ferer
2022. október 13. 01:17
Ez a Hont nem csak homofób, Fideszes vamzer és troll hanem még buta is.
Ata
2022. október 13. 00:23
Erdélyi magyarként tudom, hogy milyen jelentésben kell gondolkodni a Pulai szó hallatán.
Lotti
2022. október 12. 21:29
Érdekes. Hogy tobzódnak itt ma este a ballibbantak....!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!