Hont NoÁrnak: A tavaszi falhoz csapódás után a minimum az volna, hogy leülsz egy sarokba gondolkodni a világ dolgain

2022. október 07. 21:20

„Ez most az a fejezet, amikor TikTok-videókban kell megnyerni az ukrán háborút, vagy még egy korábbi?” – tette fel a kérdést Hont András.

2022. október 07. 21:20
null

Hot András kommentben üzent ismételten NoÁrnak.

„Ez most az a fejezet, amikor tiktok-videókban kell megnyerni az ukrán háborút vagy még egy korábbi?” – tette fel a kérdést Hont András.

Majd pontokba szedte megjegyzéseit: 

„1. A békemenet is azt hiszi, sétálással csinál valamit. Az ellenzéki békemenet is hálás közönség - nem a diákokról beszélek, hanem a követőidről).

2. A tavaszi falhoz csapódás után a minimum az volna, hogy leülsz egy sarokba gondolkodni a világ dolgain.

3. Hogy mit gondolok a demonstrációról, az a ma esti Öt-ből kiderül, jól összevitatkoztunk Konokkal, két dologban értettünk egyet: a szakszervezetek és a te megítélésedben.

4. Bohárt teljesen fölösleges idekeverned, ő vállaltan a kurzus segédmotorja, én viszont soha egy fillért nem kaptam a NER-től - veled ellentétben).”

Nyitókép: Facebook

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
saci43
2022. október 08. 21:51
Egyre szánalmasabb vagy Andriska. Már a Holdról is látszik, hogy a Fidesz propagandát nyomod. Remélem, legalább megfizetnek. :)
Palatin
2022. október 08. 21:17
Gondolkodni? Gyurcsárny fejével ??? Bandi, ne viccelj, annak most nincs itt az ideje.
NZoltán
2022. október 08. 16:03
Te még hiszel a gólyamesében és a Télapóban? Jó neked, hogy felnőttként is gyerek maradhattál. Háborús propaganda van 1000-rel, az meg köszönő viszonyban sincs az igazsággal .
nempolitizálok
2022. október 08. 14:42
Olvasom, ez a Noár rendesen lefésüli a fiatalokat. Egy póló "Ellenállunk" felirattal, 17 ezer. Én támogatom ezt, aki hülye, fizessen. Most mindegy, hogy tapasztalat hiánya miatt hülye, vagy 50 évesen is az, ha van pénze, le kell húzni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!