Megengedhetetlen és elképzelhetetlen

2022. október 12. 17:28

Pénteken újra tüntetés, most találkozó a Hősök terén.

2022. október 12. 17:28
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A tegnapi állami híradóba sem fért semmi a tanárok és a diákok tiltakozásából. Volt viszont Észak-Koreát idéző propaganda riport a kimonóba öltözött kádéenpés frakcióvezetővel (emberarc, ugye). A négyperces (!) élő, helyszíni bejelentkezésben a legújabb HONVÉDELMI SPORTKÖZPONT megnyitásáról áradoztak versenyt - ez már az ötödik, de minden járásba (!) terveznek ilyet. Mint egy falat kenyérre, akkora rájuk a szükség-mert lőtérre ezek szerint van pénz.

Az megengedhetetlen és elképzelhetetlen, hogy az öt tanár kirúgásának visszavonását ne tudjuk kikényszeríteni. És az sem, hogy a hatalom ne tárgyaljon a tanárok és diákok jogos követeléséről.

Pénteken újra tüntetés, most találkozó a Hősök terén.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. október 16. 18:17
A legtöbb helyen a szrtájknak vége, ha megegyezés születik. Nálunk született egy komoly bejelentés egy valóban komoly társadalmi támogatottságú igazi becsületbeli ügyben. Akik ezek után is kinn maradtak, azokról lehet tudni, hogy nem a tanárok, hanem a politikai haszonszerzés miatt lázítanak tovább. Ha pedig valahol lehet hőbörögni, ott a lódoktor elő fog fordulni.
konfucius
2022. október 13. 21:09
A holnapi tüntetés margójára: Remélem, a tüncikézők néztek ma kormányinfót. Akkor most melyik béremelésünk ellen fognak tüntetni? Egyébként pedig boldog tüncit a Tojás világnapja alkalmából! https://www.mindmegette.hu/tojas-vilagnapja-olcso-finom-laktato-tojasos-receptek-62901/
amca
2022. október 13. 18:38
Az rendben van ,hogy szarházy ,meg a bun cohn vagy. De aki rád szavazott...
DonCiccio
2022. október 13. 09:30
Megmondták: mennyi béremelés lesz a tanerőknek, milyen ütemezéssel, és miből. Mit nem ért a Lófaszházi? A kirúgott ,,tanárok" már kaptak előzőleg írásbeli figyelmeztetést Abban leírta a KLIK miért kapták és azt is, elbocsátás lesz ismétlés esetén ami megtörtént, tehát kirúgták őket Az írásbeli figyelmeztetést elfogadták, tehát a leírtakat tudomásul vették az érintettek !!! Mit nem ért ebből a Lófaszházi ? Ha pedig nem kirúgták őket de viszont kiléptek az adna egy diszkrét bájt ennek a tüncinek....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!