A magyarság nem „több ezer éve” van itt, hanem legalább negyvenezer éve!

2022. október 18. 17:47

Nem Núbiából, a fekaföldről jöttünk ide, hanem a Szíriuszról!

2022. október 18. 17:47
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Felháborító cikk!

A magyarság nem »több ezer éve« van itt, hanem legalább negyvenezer éve! És nem Núbiából, a fekaföldről jöttünk ide, hanem a Szíriuszról! (De mérvadó kutatások szerint már a dinoszauruszok is ismerték a rovásírást.)

A legjobb példája annak, hogy a látszólag hazafias tudományt is megmételyezi az antimagyar kommunista akadémizmus!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2022. október 19. 12:35
Mi a fene van a szájában?
istvanpeter
2022. október 19. 11:25
Hát persze, a magyarok Kárpát-medencében való léte már legalább negyvenezer évre visszamenőleg igazolt és egyáltalán arról van szó, hogy a magyarok itt jöttek létre és itt fejlődtek emberré, itt alakult ki a nyelvük is. Majd az idők végtelen folyamában a magyar részegységek és törzsek innen áramlottak ki szerte a világba, de főleg keletre és délre. Ennek során birodalmakat és szuverenitásokat hoztak létre, amelyek később önállósultak, vagy eltűntek a süllyesztőben. Értelemszerűen a hunok, a kunok, vagy például a sumerek is magyar eredetűek voltak. Mindez azt jelenti, hogy az eurázsiai kultúra és a civilizáció létrejötte és fejlődése alapvetően a magyaroknak köszönhető. Érdekesség, hogy a Behring-szoroson át a magyarok még Amerikába is átmentek. A magyaroknak nincsenek ősei és mellérendelt rokonai, legfeljebb csak el- és leszármazottai, vagy olyanok, akik átvettek valamit a magyar kultúrából. Természetesen, különböző népnevek alatt a magyarokból kivált csoportok időnként a Kárpát-medencében is megjelentek és vissza-visszatértek. Így volt ez azon a szép napon is, amikor Árpád vezetésével egy, az akkori viszonyok között hatalmasnak tekinthető, magyar törzscsoport jelent meg ezen a vidéken. Jó napot kívánunk - köszöntek és az itt lévőkkel megbeszélték a dolgok állását, de nem volt szükség tolmácsra, mert mindnyájan az édes anyanyelvükön, magyarul beszéltek.
Saksafar
2022. október 19. 09:37
Van még mit tanulni, épp a legújabb archeogenetikai kutatások bizonyítják, hogy a hunok, szkíták, avarok leszármazottjai vagyunk, tehát jó régen létezünk az ősök által. Kicsit kisebb arccal told a baromságot!
NTLLK
2022. október 19. 06:50
Mint tudjuk "Nem az számít, hogy honnan jöttél, hanem, hogy hova mész." Nos, a szerzőnek volna egy javaslatom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!