Így reagált Dzsudzsák csodálatos szólógóljára Marco Rossi (VIDEÓ)

2022. október 18. 18:27

Nem volt elájulva a szép találattól.

2022. október 18. 18:27
null

A vasárnapi Debrecen-Újpest mérkőzés első gólját Dzsudzsák Balázs szerezte, aki egy hosszú szóló után rúgta a bal hosszúba a labdát. A mérkőzésen jelen volt Marco Rossi is, aki a közönség soraiból nézte végig a meccset, melyet a hajdú-bihariak nyertek 4–1-re.

Dzsudzsák a görögök elleni felkészülési meccsen búcsúzik majd a válogatottságtól, ám a Debrecen 35 éves csapatkapitánya egy rádióinterjúban úgy fogalmazott, ha felkelti Rossi figyelmét, folytatná. Azt nem tudni, a magyar válogatott olasz szövetségi kapitánya is le van-e nyűgözve ettől az ötlettől.

Rossi a helyszínen nézte végig a találkozót és így reagált a 108-szoros válogatott szélső góljára: 

Kapcsolódó

„Magyarország rengeteget adott nekem!” – Marco Rossi a Mandinernek
A himnusz éneklése számomra azt fejezi ki, hogy nagyon erősen kötődöm Magyarországhoz – vallja Marco Rossi. A magyar férfi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát életről és fociról, olaszságról és magyarságról, Istenről, családról, hazáról, no és kedvenc itáliai és hazai étkeiről kérdeztük! BŐVEBBEN...

A himnusz éneklése számomra azt fejezi ki, hogy nagyon erősen kötődöm Magyarországhoz – vallja Marco Rossi. A magyar férfi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát életről és fociról, olaszságról és magyarságról, Istenről, családról, hazáról, no és kedvenc itáliai és hazai étkeiről kérdeztük! 

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
telekaszter
2022. október 19. 17:01
Pedig gyors szélsőre szüksége lenne a csapatnak.
Lajoss
2022. október 19. 15:16
Nyalni kell a dzsudzsi seggét..a NER nagy diplomata barátja..Bruhaha
László01
2022. október 19. 09:22
KÖNYÖRGÖM, HAGYJANAK MÁR MINKET BÉKÉN DZSUDZSIVAL!
hidegfehérmintaled
2022. október 18. 22:06
Ha nem lett volna benne kitartás, szorgalom, akkor, hogyan lett a válogatott csapatkapitánya egy koszos kis faluból elindulva. Sportoltál te, mert, ha igen, akkor nem írnál ilyet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!